julcia312 30.08.07, 19:52 pilnie ..........tel 692-816-820 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ifinity Re: Oddam gołębie za darmo . 05.09.07, 05:22 Witj Julcia. Przecie chyba ogladanie golebi dla wszystkich za daaaaarmo..... A moze to jakis tajemniczy symbol tam w tym niesamowitym Ciechocinku. Chadzalem ci ja do Szkoly Morskiej z dwoma Ciechocinszczaninami. Jedne nazywal sie Andrzej Krolikowsky, ktory ukonczyl Szkole Morska i wyklada bodajze w Szkole Morskiej w Gdyni i zajmuje tam jakies powazne stanowisko w Kapitanaci Gdynskim. Drugi, Andrzej Majewski po karierze morskiej osiadl, bodajze w Szczecinie, gdzie konczyl tez Szkole Morska. Inny z tej samej paczki to Lipinski.. Nie wiem co sie z nim dzieje, ale slyszalem, ze stal sie generalem najemnikow francuskich, do walk w afrykanskich konfliktach. Nie wiem czy zyje, chociaz dochodzily mnie sluchy, ze jest obecnie gdzies tam w Poludniowo-Amerykanskiej Amazonii i tam mieszaaaa.....Kolega z czasow studiow doniosl mi, ze Lipinski poszedl na wspolprace z amerykanska CIA i przygotowywywuje subwercje (przewrot) na Kubie i w Wenezueli, aby uniemozliwic jednoczenie sie komunistycznego prezydenta z Wenezeueli z Iranem. Ale kto to wieeee. Wiele komplikacji i niezrozumialych przeslanek, jak dotad. Odpowiedz Link Zgłoś