Dodaj do ulubionych

karaiby Punta Cana marzec 2012

19.09.11, 09:13
Witam wybieramy się w marcu do Punta Cana lecimy z Warszawy z biurem Itaka chcielibyśmy się dowiedzieć jak jest na Dominikanie w marcu jakie są temperatury i czy leci ktoś może 15 marca z Warszawy
Obserwuj wątek
    • miriam_73 Re: karaiby Punta Cana marzec 2012 19.09.11, 09:58
      Ciepło, w dzień do 30 stopni, cieplutko, ale nie skwarno, czasem jakis przelotny deszczyk (jak byłam w tym roku w marcu, to 2 razy padało w dzień, ale tak z 15 min a potem znowu wychodziło słońce). Woda w tym roku w 1 poł. marca - w Bavaro, czyli w Atlantyku było 25 stopni, po stronie karaibskiej (Saona, Catalina) - 26. Jeden dzień był taki, że były duże fale na oceanie i np. moja baza odwołała nurki lokalne, ale pojechalismy na płd-wsch, na Saonę i było cudnie smile
      • kalidor1 Re: karaiby Punta Cana marzec 2012 19.09.11, 10:19
        Super fotki napisz coś jeszcze ile trwa lot jak wygląda to między lądowanie na azorach czy można wysiąść z samolotu
      • miriam_73 Re: karaiby Punta Cana marzec 2012 19.09.11, 13:01
        Ja leciałam z Niemiec wink 10 godzin non stop z Duesseldorfu, rejsówką Air Berlin. Lot jak lot, troche spania, trochę filmu, dwa posiłki i bylismy na miejscu wink W drodze powrotnej nocka, głównie przespana.
        • monhann2 Re: karaiby Punta Cana marzec 2012 28.09.11, 16:26
          Kanada i USA ma w marcu (rozne szkoly w roznych tygodniach ale jest to rozciagniete mniej wiecej przez caly marzec) ferie wiosenne wiec na Dominikanie w tym miesiacu jest kociol. Resorty sa full i jest to bardzo drogi okres. Wyjezdza tez duzo mlodziezy studenckiej i jest po prostu glosno. Jesli nie musisz, to ja bym w marcu nie leciala. Chyba, ze jest to jedyny termin, ktory Ci odpowiada albo tez nie przeszkadza Ci wysoka cena i ten kociol.
          • kalidor1 Re: karaiby Punta Cana marzec 2012 28.09.11, 18:43
            Witam dzięki za info ale właśnie biuro itaka miała super ofertę no i mam urlop akurat w marcu tak że liczę na super wakacje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka