adamantix 16.10.07, 15:52 Witam, czy ktos wysylal z Polski moze list na Kubę, i czy ten list doszedł? Prosze o informacje. Z gory dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bepi1979 Re: listy na Kubę 17.10.07, 20:31 raczej nie dochodzą .. byłam w lipcu 2006 w Varadero wysłałam 12 kartek i do dzisiaj żadna nie przyszła... a tak dlugo wybierałam kartki..śliczne z kadilakami...ehhh to jest właśnie cuba...hehe z mehico i dominikany wszystko doszło z kuby nic.. Odpowiedz Link
karina1983 Odpowiedz polskiej blondynki :). 17.10.07, 23:04 adamantix napisała: >czy ktos wysylal z Polski moze list na Kubę...< Ty, bepi1979, jestes blondynka, prawda? Prawie umiesz czytac? I czasami cos rozumiesz. Ale nie w tym przypadku . Odpowiedz Link
adamantix Re: Odpowiedz polskiej blondynki :). 18.10.07, 13:55 tak, chodzilo mi raczej czy listy z Polski dojda na Kube a nie odwrotnie.......ale skoro z Kuby nie dochodzą do Polski to mozna wnioskować, że sytuacja jest taka sama w obie strony. Szkoda, dzieki bepi1979 za odpowiedz. Odpowiedz Link
bepi1979 Re: Odpowiedz polskiej blondynki :). 18.10.07, 22:50 tak jestem blondynką..heheh wprawdzie farbowaną-)))..hehe... ale myslę że mam wiecej do powiedzenie niż Ty... w tym wątku , wiec jesli masz pisać takie uwagi to lepiej czasami wogole nic nie pisać...-) pozdrawiam wszystkie blondynki !!!!!!!!zwłaszcza polskie blondynki!!! Ps. do autorki tematu ..sorki... ale faktycznie żle odczytałam..i zbyt szybko napisałam odpowiedź, wynika to z faktu iz zazwyczaj forumowicze pytają czy korespondencja przychodzi z Kuby do Polski a raczej rzadko odwrotnie.. miłego wieczorku Odpowiedz Link
almahler Re: Odpowiedz polskiej blondynki :). 19.10.07, 16:56 Dochodza dochodza! Ja wyslalam, tzn nie ja, bo nie zdazylam, ale kolega wyslala po moim wyloci, co prawda trwalo to okolo miesiaca, ale doszly wszystkie. a co do pytania. Listy na kube dochodza. Powiem wiecej. nie tylko listy. Wyslalismy paczke i oszla, co prawda trwalo to ok 1,5 miesiaca, ale doszla i to cala! pzdr Odpowiedz Link
tierralatina Re: Odpowiedz polskiej blondynki :). 20.10.07, 16:09 Zgadza sie. Listy na Kube dochodza, fakt ze nie zwasze ale jednak... Odpowiedz Link
genoveva Re: Odpowiedz polskiej blondynki :). 20.10.07, 18:34 > Powiem wiecej. nie tylko listy. Wyslalismy > paczke i oszla, co prawda trwalo to ok 1,5 miesiaca, ale doszla i to cala! pzdr To zależy, co w niej jest. Wieźliśmy trochę leków na Kubę, i jeden z 'odbiorców' skarżył się, że paczki z lekami (nawet jeśli są to zwykłe witaminy) nie dochodzą, i że jedynym sposobem jest przewiezienie ich w walizce. Odpowiedz Link
adamantix Re: Odpowiedz polskiej blondynki :). 24.10.07, 14:49 super, wiec sprobuje wyslac, dzieki za odpowiedzi! Odpowiedz Link
adamantix Re: Odpowiedz polskiej blondynki :). 15.02.08, 15:30 Witam wszystkich! a wiec sprobowalam wyslac list na kube, i nie tylko list tam doszedl ale rowniez dostalam odpowiedz listowna od osoby do ktorej pisalam. albo system dziala, albo byl to zwykly zbieb okolicznosci ze oba listy dotarly! Odpowiedz Link