cosmy 30.08.05, 21:54 Kochani czy może obiło wam się o uszy, gdzie można dostać uchwyty do torebek- może jacyś producenci.... pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
art-mulinka Re: uchwyty do torebek 31.08.05, 15:51 Uchwyty widziałam na ul. Madalińskiego(3 rodzaje) Odpowiedz Link
beatrycze_b1 Re: uchwyty do torebek 18.09.05, 21:26 Dobre zrodlo to ciucharnie/sklepy z uzywana odzieżą,sa tam wyjatkowo piekne okazy Odpowiedz Link
mamoon1 Re: uchwyty do torebek 18.05.06, 17:50 Pasja BLUE CITY - mają przeogromny wybór. Co lepsze - wszystkie z książki "Patchworkowe torebki" Odpowiedz Link
aiszka4 Re: uchwyty do torebek 18.05.06, 20:24 Ktoś (nie ja osobiście) widział w MPIKu (Poznań), może w innych miastach też będą. I ceny przyzwoite (kilkanaście złotych w porównaniu z 35-40 w pasmanterii), i ponoc ładne - jakby imitacja bambusa, albo szylkretu. Sama jestem ciekawa, ale na razie mi do Poznania nie po drodze:( Odpowiedz Link
maladanka Re: uchwyty do torebek 22.05.06, 18:50 widziałam w sklepach duże torby jak z worka lnianego, ale usztywnione i miały uszy drewniane w kształcie elipsy - koszt 11.-zł/całej torby/, trafiłam na identyczne torby w takiej półhurtowni i tam już ta sama torba kosztowała 6.50 zł.Nie powiem wam gdzie, bo mieszkam w małym miasteczku,ale podpowiadam, gdzie ewentualnie szukac. Odpowiedz Link
jolunia01 Re: uchwyty do torebek 22.05.06, 20:44 Torby jakby z worka, od wewnątrz foliowane, z uszami drewnianymi, niemal eliptycznymi, choc może raczej to coś jak zaokrąglony na rogach prostokąt, regularnie widuje w sklepach typu "wszystko po 5 zł" Odpowiedz Link