justyszda 12.07.05, 07:26 Witam! Czy u Was też woda ma od wczoraj smak chloru ? Czy to tylko tak na Poniatowskiego, albo mi się zdaje... Czuję się jak w Warszawie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasnoniebieski.5 Re: smak wody 12.07.05, 07:47 dokladnie to samo stwierdzam...i to nie od wczoraj, od kilku dni...juz chyba w sobote-niedziele dolewali to swinstwo do wody...cos strasznego...mielismy jedna z najlepszych wod w polsce, a teraz beda nas truli chlorem..mam dosc chloru...jak ktos chce chloru to niech idzie na basen :/ Odpowiedz Link Zgłoś
justyszda Re: smak wody 12.07.05, 08:29 Popieram!!!!! Wcześniej studiowałam w Lublinie i nawet tam woda nie była tak niedobra jak teraz w Stalowej... Chyba trzeba się zaopatrzyć w cytryny, może zabiją ten paskudny posmak... Ciekawe tylko dlaczego dodają to świństwo? Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoniebieski.5 Re: smak wody 12.07.05, 08:34 powod zobaczysz juz niedlugo na rachunku za wode :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolo125 Re: smak wody 12.07.05, 10:26 potwierdzam u nas też od wczoraj, może to ma związek z niedzielną ulewą, zalało coś i odkażają??? Odpowiedz Link Zgłoś
justyszda Re: smak wody 12.07.05, 11:32 lolo125 napisał: > potwierdzam u nas też od wczoraj, może to ma związek z niedzielną ulewą, zalało > coś i odkażają??? Oby było tak jak piszesz, bo może odkażą i przestaną dodawać to świństwo... Błe! Odpowiedz Link Zgłoś
klik.klak Re: smak wody 12.07.05, 21:28 > potwierdzam u nas też od wczoraj, może to ma związek z niedzielną ulewą dokladnie - jest tak jak piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
blackvader Re: smak wody 12.07.05, 22:04 >Popieram!!!!! Wcześniej studiowałam w Lublinie i nawet tam woda nie była tak >niedobra jak teraz w Stalowej... ehh chyba az tak niedobra nie jest (pisze z Pysznicy). W Lublinie rowniez troce mieszkam i jakos zyje. Ta woda nie jest chlorowana ze zlosliwosci. w sumie lepiej popic chlor przez pare dni (2 lata Lub. pilem) niz pic trujace bakterie i inne swinstwa Odpowiedz Link Zgłoś
lilly10 Re: smak wody 12.07.05, 23:00 pierwszy raz to zauważyliście? Już tak bywało, że parę dni dodawali więcej chloru, a potem wszystko wracało do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoniebieski.5 Re: smak wody 12.07.05, 23:19 lilly10, oczywiscie ze o tym wiedzielismy...po prostu o czyms na tym forum trzeba pisac :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolo125 Re: smak wody 12.07.05, 23:27 Ale aż tak to chyba nigdy nie było, musiałem robić herbate z mineralnej, bo brak cytryn w domu, a nie chciało mi się wychodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
klik.klak Re: smak wody 12.07.05, 23:31 Od dnia kiedy to pewnej zimy jadac w bieszczady zrobilem herbate w kiblu w 2 klasie PKP z wody stojacej w metalowej kance obok sracza - nie jest w stanie przeszkodzic mi zaden chlor... Odpowiedz Link Zgłoś
blackvader Re: smak wody 12.07.05, 23:55 > herbate w kiblu w 2 kl > asie PKP z wody stojacej w metalowej kance obok sracza Nasowa mi sie tylko jedno okreslenie ... HARDCORE Odpowiedz Link Zgłoś
blackvader Re: smak wody 13.07.05, 22:27 I jak ... lepsza juz? W Pysznicy caly czas swietna :D Odpowiedz Link Zgłoś
justyszda Re: smak wody 14.07.05, 16:37 Zdaje się, że wszystko wróciło do normy... Tyle, że przed chwilą znów była ulewa... Ale może tym razem niczego nie zalało. Odpowiedz Link Zgłoś