999ppp 07.02.04, 10:42 Zapraszam mieszkancow DG oraz innych ludkow Prawdziwe Forum Dabrowy Gorniczej dabrowa.funurl.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klocekdg Re: [FORUM] Dabrowy Gorniczej 13.04.04, 15:02 olo dlaczego nie wpadasz na forum??? a z reszta co sie dzieje??? Odpowiedz Link Zgłoś
klocekdg Re: [FORUM] Dabrowy Gorniczej 21.11.04, 22:12 www.dabrowa.funurl.com !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: [FORUM] Dabrowy Gorniczej 21.11.04, 22:14 Dzięki - ale czemu mam pisać tam, a nie tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś
eustachyplomba Re: [FORUM] Dabrowy Gorniczej 22.11.04, 17:03 Nikt nie każe, nikt nie zmusza, ale wydaje mi się, że tam się więcej dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
sandwich1 Re: [FORUM] Dabrowy Gorniczej 26.11.04, 23:29 A to jest nieprawdziwe? Moze jest jak z bajki? Sorry ze zadko zagladam, ale siedze teraz u Niemcow w reichu i nie mam mozliwosci i czasu , aby zagladac czesciej i rozruszac to forum. Przy okazji pozdrawiam wszystkich forumowiczow. P.S. Niemiecka klawiatura jest do dupy! Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: [FORUM] Dabrowy Gorniczej 11.03.05, 12:56 A bo kolejny raz się zmienił adres i mi się odechciewa Odpowiedz Link Zgłoś
klocekdg Re: [FORUM] Dabrowy Gorniczej 28.03.05, 07:31 Główny adres jest zawsze ten sam. www.dabrowa.funurl.com iprzez niego zawsze wejdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
pucha111 Re: [FORUM] Dabrowy Gorniczej 26.03.05, 18:09 Normalne kpiny sobie robicie, same prywatne fora, czego się obawiacie, dziwne to jakieś praktyki, a ja normalnie specjalnie po to aby tu wejść zakładam konto {jednorazowe}. Kombinujecie na wszystkie strony a rzeczą normalną jest że jakaś niemka potrzebuje zgłosić się w wszym UM i coś tam załatwić. Ale oczywiśćie jest wszystko z wyjątkiem UM i formularzy które można by sobie śćiągnąć internetowo. Dziwny kraj i dziwni ludzie. A może by tak któryś z polskich internautów podał mi stronę UM z której sobie śćiągnę takie drobiazgi jak formularze. Pozdrawiam Was Odpowiedz Link Zgłoś
klocekdg Re: [FORUM] Dabrowy Gorniczej 28.03.05, 07:32 Nie wiem za bardzo o co Ci chodzi, ale www.dabrowa-gornicza.pl Odpowiedz Link Zgłoś
eustachyplomba Re: [FORUM] Dabrowy Gorniczej 02.01.06, 19:36 Co się dzieje z www.dabrowa.funurl.com ? Odpowiedz Link Zgłoś
klocekdg Re: [FORUM] Dabrowy Gorniczej 02.01.06, 20:10 własnie 30 min temu zostało uruchomione po tygodniowej przerwie ;) Odpowiedz Link Zgłoś