sempai17 18.06.12, 12:11 cześć co sądzicie o informatyce w Wyższej Szkole Biznesu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klaudia Re: informatyka na WSB IP: *.telpol.net.pl 30.07.12, 21:42 nie wybieraj sie do WSB bo powszechnie wiadomo ze mowi sie o szkole Wyzsza Szkola Bezrobocia. Poza tym slyszalam takze, iz pracodawcy nieraz zastrzegaja sobie " z wyjatkiem studentow WSB" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sempai17 Re: informatyka na WSB IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.09.12, 16:10 dzięki nie wiedziałam, że jest tam tak źle niektórzy ich sobie chwalą, ale ja mam czas po dopiero w przyszłym roku pójdę na studia zastanowię się jeszcze a wiesz może coś o wsh w sosnowcu Odpowiedz Link Zgłoś
pisa.nka Re: informatyka na WSB 15.10.13, 15:36 jak już o WSB mowa i informatyce, to tylko WSB-NLU w Nowym Sączu ;) wszystkie inne WSB to jakas pomylka. a w nowym sączu informatyka jest naprawde na dobrym poziomie. no i jest to jednak szkola klase wyżej niz jakis no-name z dobrowy gorniczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś