bmwd 18.10.06, 22:35 Ludzie ,idźcie na wybory aby WYBRAĆ mądrych ludzi do rządzenia ; położyć kres wyjazdom młodych ludzi z kraju; dać zarobić godziwe pieniądze wszystkim pracującym ; zadbać o ludzi starszych - to nie jest propaganda wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Trzeba iśc na wybory 18.10.06, 22:52 Obawiam się, że znów tylko mohery pójdą, bo im ksiądz każe. Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Trzeba iśc na wybory 18.10.06, 22:52 > Ludzie ,idźcie na wybory aby WYBRAĆ mądrych ludzi do rządzenia Jak tacy będą kandydować, to mi powiedz ;-) Ps. I tak mam zamiar iść. Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Trzeba iśc na wybory 19.10.06, 08:43 Wstyd sie przyznać, ale ja jeszcze nie wiem kto kandyduje. Jakoś ostatnio życie polityczne mnie mało interesuje. Nawet wiadomości nie oglądam. Ale z drugiej strony chodzi o prezydenta mojego miasta więc poprawię się. Dzisiaj rzuciła mi się w oczy ulotka p.Zbigniewa Podrazy, może więc na niego zagłosuje. Pożyjemy , zobaczymy. Chyba że wiecie gdzie jest jakaś fajna stronka z kandydatami. Odpowiedz Link Zgłoś
dami7 Re: Trzeba iśc na wybory 19.10.06, 09:32 No sorry, rzuciła Ci się w oczy ulotka i na tego kandydata zagłosujesz??? Ej, daj z siebie coś, poczytaj programy wszystkich kandydatów, poszukaj w necie informacji, wyślij maila z zapytaniem. Inaczej to diabła warte takie głosowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Trzeba iśc na wybory 19.10.06, 10:15 Rozumiem co chcesz powiedzieć. Napisałam przecież,że się poprawię. Nie chcę tego zrobić od picu. To był dopiero mój pierwszy kontakt z ulotkami. Miałam ważniejsze sprawy.(Tak, tak teraz ktoś napisze, że co może być ważniejsze niż wybory prezydenta naszego miasta)Ano może. dami7 napisał: >Inaczej to diabła warte takie głosowanie. Tak samo jak ich kiełbasa przedwyborcza i obiecanki cacanki. Odpowiedz Link Zgłoś
watanabe.miharu Re: Trzeba iśc na wybory 20.10.06, 23:47 Zgadza się, na wybory trzeba iść.. mimo sceptycyzmu chodzę na każde wybory, no ktoś musi;)) Nie mam jeszcze wybranego kandydata, ale nie chcę, żeby wygrał Talkowski. Szkoda, że nie można głosowac negatywnie - to znaczy kandydatowi dać głos "minusowy" - od razu mr Talkowski miałby ode mnie podarek:) Zastanawiam się nad Podrazą i Meresem.. Odpowiedz Link Zgłoś
wazo6 Re: Trzeba iśc na wybory 22.10.06, 21:44 Tak, trzeba iść i głosować na komunę. Wg mnie, najodpowiedniejszym kandydatem jest przedstawiciel SLD z poparciem Demokratów pl. Oni już byli, oni nakradli i dlatego więcej już nie będą kradli. Odpowiedz Link Zgłoś