zamotany 23.10.06, 14:38 Witam, Mozecie mi powiedziec czy sa jakies mozliwosci zalozenia internetu na ul. Ludowej. CHodzi mi o jakas alternatywe dla tvtom (ktore wedlug mnie jest za drogie) i tpsa (ktorej za to nie lubie...)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baja47 Re: internet w D.G. Mydlice??? 23.10.06, 18:13 może skorzystasz z Telpolu, Osiedlowej Sieci Komputerowej? dane adresowe:biuro@telpol.net.pl, TEL.789-60-30 Odpowiedz Link Zgłoś
zamotany Re: internet w D.G. Mydlice??? 24.10.06, 10:46 Niestety na Ludowej w DG nie zakladaja :( Odpowiedz Link Zgłoś
baja47 Re: internet w D.G. Mydlice??? 24.10.06, 11:52 a posiadane wiadomości sprawdziłeś????? ja posiadam net z Telpolu, przedtem z DSM (wchłonięte przez większego) , wiem że te Dąbrowskie Sieci Medialne też prowadzily prace podlączeniowe na Waszym osiedlu,czyżby przy przejmowaniu przez Telpol zasobow DSM, nie uwzględniono tej dzielnicy???? Odpowiedz Link Zgłoś
zamotany Re: internet w D.G. Mydlice??? 25.10.06, 10:25 moze tvtom sie za dobrze trzyma i nie daje sie przejac... Chyba bede jednak zmuszony jeszcze sie przebiedz z laptopem i zobaczyc czy bezprzewodowej sieci nie ma jakiejs w poblizu, a jak nie to neostrada mi pozostaje bo nie bede chorych cen placil dla tvtom... Nie wiem jak wyglada przejmowanie i co i jak wyglada jako ze w dąbrowie jestem dopiero niecale pol roku;) Odpowiedz Link Zgłoś
baja47 Re: internet w D.G. Mydlice??? 25.10.06, 10:32 baja47 napisała: > może skorzystasz z Telpolu, Osiedlowej Sieci Komputerowej? > dane adresowe:biuro@telpol.net.pl, TEL.789-60-30 a pytałeś w adresie, jw????? to raptem 50 zl miesiecznie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baja47 Re: internet w D.G. Mydlice??? 25.10.06, 11:46 proponuje odzwiedzenie adm Twojego osiedla ul.Jaworowa lub Ludowa, oni wiedzą co, gdzie i jak w sprawie internetu w zasobach, ktorymi administrują tel,na Jaworową 262 22 40 tel.na Ludową 262 19 94 Odpowiedz Link Zgłoś
zamotany Re: internet w D.G. Mydlice??? 30.10.06, 10:54 Pytalem w Telpol'u niestety nie ma mozliwosci, zadzwonilem do nich. Natomiast w adm nie pytalem, ale wysle tam swoich ludzi z zapytaniem ;) dzieki Odpowiedz Link Zgłoś