keynes 21.05.03, 19:05 ale cissszzza... może carmagedon coś powie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: psst IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.03, 18:12 Carmagedon powiedz coś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carmagedon Re: psst IP: 194.151.116.* 23.05.03, 09:03 Witajcie. Okres buntu przeminal z wiatrem. Bylem, a w zasadzie jestem zly na pewnych ludzi z Dabrowy, poniewaz stracilem kupe kasy na pewnej firmie z tego przesiaknietego korupcja i wodolejstwem miasteczka. Ale nawet jesli bede musial podzielic sie z Ruskami i odzyskac ten dlug to i i tak jest spoko. Ale nie wazne. Mam qrde pomysla. Naprawde zalezy mi na tym by w Dabrowie zylo sie lepiej. Moze stworzmy regionalna liste firm, urzednikow i innego cholerstwa, ktore zaslaniajac sie znajomkami, immunitetami i niedoskonaloscia naszego prawa utrudnia normalnym, ciezko pracujacym ludziom zycie. Ale to tylko taka propozycja. Nie szukam rozglosu i sadze, ze to dobry pomysl o ile podejscie do niego nie bedzie chore. A tak w ogole to pozdrawiam wszystkich tym razem z Amsterdamu. Jest cool tylko pogoda jak w krainie deszczowcow. Male pytanko - czy Graffiti jeszcze dziala, lub czy mozecie mi podac namiary na jakies miejsce gdzie nie ma drechow. Sosnowiec sobie zaktualizowalem. Pytam dlatego, poniewaz bede za dwa tygodnie na Zaglebiu. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś