ewa-nowakowska 07.03.08, 20:32 Bardzo proszę o polecenie mi najlepszej szkoły nauki jazdy w Dąbrowie Górniczej lub też najlepszego instruktora... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamkube Re: Nauka jazdy 07.03.08, 21:03 było nie raz nie dwa, ja chdziłam (jeszcze kończe) koło Kościoła na Kosmonautów. Bardzo fajnie było na kursie teraz mam jazdy, pan miły i widać ze mnie nauczy:-) przynajmniej mam nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
tatrina Re: Nauka jazdy 27.05.08, 06:46 ja polecam efekt wszyscy moi znajomi tam konczyli kurs ,super instruktorzy no i co najwazniejsze przygotowali mnie tak ze zdalem za pierwszym razem, Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Nauka jazdy 27.05.08, 10:12 ja już kończe, w czerwcu mam egzamin i jestem zadowolona, nauczyłam sie tego co potrzeba a na egzaminie sie sprawdze;-) Jedno jest pewne, jak sie nie ma drygu do jeźdżenia to najlepszy intruktor nie pomoże. Wiele od nas samych zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Nauka jazdy 27.05.08, 10:59 Wejdź sobie, jeśli tego jeszcze nie zrobiłaś, na stronę o prawie jazdy założoną przez naszą mieszkankę. Nie pamiętam adresu, ale Leszek pewnie pomoże. Nie daj się głupio zaskoczyć. Niedawno ja byłem "przyczyną" wpadki i zakończenia egzaminu. Rzecz się działa na placyku przed kościołem na Kosmonautów. Dziewczyna wjechała od Kasprzaka, ja jechałem od Kosmonautów. Nieszczęśliwie stanęła równo na środku jezdni, blokując mi przejazd. Gdybym nie musiał się rozglądać na skrzyżowaniu może bym ją zauważył i skręcił na parking, ale niestety. Była przesiadka. Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Nauka jazdy 27.05.08, 11:16 Pewnie chodzi o to: www.zdamprawko.pl/ Też nie pamiętałem, ale gugle na szczęście tak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Nauka jazdy 28.05.08, 08:18 dzieki, juz tam zagladałam:-) oczywisćie pół rodziny mi o niej powiedziało bo wszyscy trzymają kciuki... A kelo ja mam 10 czerwca egzamin to sie rozgladaj;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czaj_ka Re: Nauka jazdy 24.07.08, 21:59 a naukę jazdy Manhatan omijajcie wszyscy szerokim łukiem... ja mam złe doświadczenia... instruktor w ciągu godzin jazdy załatwia jakieś swoje sprawy, jeździsz z nim po sklepach on wysiada wraca po kilku(nastu)minutach, raczej nigdy nie zaczynasz punktualnie, szybko tez jedziesz do ośrodka z powrotem, a sam instruktor nie ma podejścia do kursantów. Ja na szczęście wykupywałam dodatkowe jazdy w ośrodku Wiola- (chyba ulica bandrowskiego) i dzięki nim zdałam egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Nauka jazdy 29.08.08, 16:20 Hej! mamkube nie napisałaś jak Ci poszło :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Nauka jazdy 29.08.08, 18:55 pisałam pisałam:-) w którymś wątku. Zdałam za pierwszym razem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Nauka jazdy 29.08.08, 22:47 Nie mogę znaleźć. Miałaś egzamin wtedy kiedy ja rodziłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Nauka jazdy 30.08.08, 15:14 kelo pisałam apropo twojego postu że na jeżdzie egzaminacyjnej babka ci wyjechała i oblała, wiec żebyś uważał tego dnia na mnie;-) Ale nie było źle, nawet fajnie oczywiscie poza stresiorem maksymalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Nauka jazdy 30.08.08, 15:13 Ja też nie moge znaleźć teraz, ale dzieki:-) Odpowiedz Link Zgłoś