zuzanna_0 10.03.09, 15:19 Starsfera Club nowy lokal w DG, dokładnie w budynku Pałacu Kultury Zagłębia. Polecam, fajny klimat, można się czegoś napić i zjeść.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cesto Re: Nowy Klub w Dąbrowie 13.03.09, 23:18 a moge prosic o wiecej informacji? organizowane sa tam jakies imprezy taneczne? czy to raczej cos w stylu restauracji? Odpowiedz Link Zgłoś
katarina1911 Re: Nowy Klub w Dąbrowie 20.03.09, 09:01 No nie wiem...byłam tam, zamówiłam sobie Mohito i szczerze mówiąc nei dało się tego wypić. Ktoś kto go robił kompletnie chyba nie potrafił tego zrobić...poza tym klimat taki bardziej restauracyjny niż barowy. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna_0 Re: Nowy Klub w Dąbrowie 20.03.09, 16:15 Jest to klub muzyczny w którym można posłuchać muzyki i zjeść coś naprawdę smacznego. Klimat restauracyjny czy barowy? po prostu trzeba przyjść i ocenić. Z tego co wiem to wystąpił tam na razie jeden zespół rockowy a co sobotę gra DJ- lata 80,90. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj150 Re: Nowy Klub w Dąbrowie 07.05.09, 11:51 UCIESZYŁA NAS INFORMACJA O NOWEJ RESTAURACJI -W DABROWIE BRAK PORZADNEGO MIEJSCA WSZEDZIE TYLKO PUBY MARNEJ RANGI... NIESTETY CZAR PRYSL PO SOBOCIE GDY ZAMIERZYLISMY ODWIEDZIC TEN NOWY LOKAL ..... PODSTAWOWY BŁAD MARNA OBSŁUGA POD WYRWIJ GROSZEM (MOZE NAM PRZYTRAFIŁA SIE GORSZA CZESC OBSLUGI CÓŻ-PECH) LOKAL LADNY LECZ POZBAWIONY DUSZY WIEJE CHŁODEM Z KAZDEJ STRONY MIMO TO WARTO POPRACOWAC NAD DOBRYM SŁOWEM DLA LOKALU KUCHNIA REWELACYJNA I TO JEDYNY PLUS Odpowiedz Link Zgłoś
nefrii Re: Nowy Klub w Dąbrowie 07.05.09, 18:34 Szczerze mowiac bylam tam raz i wiecej nie pojde. Poniedzialkowy wieczor, w lokalu tylko 2 osoby, obsługi ani sladu, a prawie na kazdym stoliku staly brudne szklanki i lezaly smieci (np. paczki po papierosach); obrusy poplamione. Znudzone poszlysmy zamowic do baru, ale tam rowniez musialysmy czekac na obsluge. Zamowilam cappucino i przezylam szok, bo bylo ono z torebki - ciekawe czy latte machiato- ktore widnieje w menu tez robia w ten sposob. Zamowilysmy salatki, niestety do kazdej z wybranych przez nas Pani miala zastrzezenia - brakowalo jakis skladnikow. Na rachunek tez sie niestety nie doczekalysmy. Ktos chcial stworzyc fajny lokal, ale za bardzo rzuca sie w oczy to, iz nie pomyslal o odpowiedniej obsludze. Odpowiedz Link Zgłoś
hebdzia81 Re: Nowy Klub w Dąbrowie 08.05.09, 08:24 byłam lokal ogólnie mi się podoba, i przynajmniej jak narazie nie ma tam tłumów, ceny przystepne byłam w dzień kiedy nie było imprezy ale spoko było, siedziałam do 12 i nawet nie byłam wypraszana jak z co poniektórych lokali dąbrowskich 15 minut przed zamknięciem sałatki bardzo dobre faktycznie kilka rzeczy do poprawki np. obsługa bo troszke trzeba czekać koleżanka piła mochito (niewiem jak się pisze) i było bardzo dobre polecam jeżeli ktoś lubi spokój i nie zadymione sale Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj150 Re: Nowy Klub w Dąbrowie 11.05.09, 12:42 Adnotujac do mojej wypowiedzi na forum musze przeprosic poniewaz byłem z zona mile zaskoczony po powtórnej wizycie w starsferze pani kelner nie watpliwie sympatyczna i znajaca sie na rzeczy potrafiła doradzic i polecic a wybór był rewelacyjny(WCZESNIEJ INNA PANI NIE WIEDZIAŁA CO I JAK SPRAWIAŁA WRAZENIE CO JA TU ROBIE JAK BY TRAFIŁA PRZEZ POMYŁKE LUB ZA KARE) mohito o którym mowa podane nienagannie oczywiscie nie da sie podac drinka bez oczekiwania przecież to wymaga czasu teraz ze spokojem mogę polecic lokal proszę tylko popracowac nad resztą czescią obsługi aby nie rujnowała dobrego wrażenia... Odpowiedz Link Zgłoś
debora38 Re: Nowy Klub w Dąbrowie 28.08.09, 21:35 zgadzam sie z mikołajem kelnerka jest ok lecz kelner o boże nie uprzejmy,tepy arogant ! Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_00 Re: Nowy Klub w Dąbrowie 01.12.09, 12:49 debora38 napisała: > zgadzam sie z mikołajem kelnerka jest ok lecz kelner o boże nie > uprzejmy,tepy arogant ! no fakt kelner był tak ordynarny że pewnego razu poprostu wyszliśmy jak tylko podszedł do nas do stolika (nie lubię być obrażany)jedyną naprawde znająca się na gasronomi osobą jest Pani imienia niestety nie znam ale pracuje tam od samego prawie początku zawsze potrafi doradzić i co mnie zaskoczyło chyba czyta w moich myślach bo zawsze gdy pytam co może polecić trafia 100% w nasz gust. Co do kuchni i jedzenia wkońcu coś innego niż wszędzie i tutaj wielki+ już nie muszę jeździć do katowic żeby coś dobrego zjesć. Na koniec dodam tylko że cieszę się że ten kelner już nie pracuje więc moge bez obaw zaprosić przyjaciół i nie wstydzić się wystrój coraz lepszy kuchnia ciągle doskonała tylko jeszcze taka sugestia z mojej strony zabierzcie tych oprychów z przed drzwi bo zamiast dbac o gości to raczej straszą. Odpowiedz Link Zgłoś
53janina Re: Nowy Klub w Dąbrowie 27.09.10, 13:58 Bardzo ładne wnętrze urzadzone z pomysłem niestety jedzonko przereklamomane wyglad potraw nie zacheca do jedzenia ! obsługa niezdarna popielniczki przepełnione ,wcale nie czulismy się obsługiwani mam wrazenie ze moglismy wyjsc nie zauwazeni nie płacac rachunku zadnego zainteresowania knajpka ładna ale niestety czuję sie rozczarowana Odpowiedz Link Zgłoś
zurek.2 Re: Nowy Klub w Dąbrowie 12.11.10, 21:40 faktycznie lokal fajny ale co do obsługi to pożal się panie jedzenie nie jadalne i odpychające na sam widok juz nigdy tu nie przyjde i nikt z moich znajomych nie ma nic bardziej dopychajacego jak kucharz w brudnym uniformie lejacy piwo za barem za sie prosi o wizyte sanepidu bo tylko ludzi można potruc az boje sie dowiedziec jak wyglada zaplecze oceniajac wyglad kuchaza odraza i to ma byc restauracja w budce z kebabem jest lepiej podane. Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliaa Re: Nowy Klub w Dąbrowie 15.11.10, 10:57 nie straszcie, a był tak ktoś na sylwestra?? Odpowiedz Link Zgłoś
tamara_0 Re: Nowy Klub w Dąbrowie 20.11.10, 23:23 również nie polecam! To nie restauracja raczej podrzędny pub ,ceny przesadzone jak na taką niską jakośc własciciel -pan który stoi za barem i prawdopodobnie jest kucharzem odpycha i odstrasza zgadzam się z w/w opinią bród..smród aż nie do uwierzenia że to wszystko w domu kultury .....żenada Odpowiedz Link Zgłoś
zenobiusz13_live Re: Nowy Klub w Dąbrowie 04.12.10, 15:13 byłem ostatnio i naprawde nie polecam . Zamówiłem ,,pizze'' i podał mi ją pan w brudnym fartuchu, pytajac go czy nie maja kelnerów bezczelnie mi odpowiedział ze jest tu szefem kuchni . Pizza była bardzo nie smaczna , wole kupic sobie rige w spozywczym na osiedlu bo roznicy zadnej. Nastepnie przy zamowieniu coca-coli podano mi ją w brudnej i tłustej szklance . Lokal tragedia i dramat jesli chodzi o kuchnie i sposob podania - na sam widok odpycha - NIE POLECAM . Lepiej i kulturalniej podaja mi kebaba u Dżafara nieopodal wlasnie tego ,,lokalu'' Odpowiedz Link Zgłoś
blue_kicia00 Re: Nowy Klub w Dąbrowie 04.12.10, 19:50 ludzie jak wy mozecie takie klamstwa pisac na temat tego lokalu to jest jeden z lepszych lokali w dabrowie te wszystkie klamstwa pisza pewnie byli pracownicy ktorzy zostali zwolnieni i robia to z zazdrosci bo dziwne jest to ze goscie nie nazekaja tylko dziekuja za mila obsluge i super smaczne jedzenie przy placeniu rachunku.Szef kuchni jest naprawde bardzo dobry i nie mozna powiedziec zlego słowa na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_patelni15 Re: Nowy Klub w Dąbrowie 04.12.10, 21:38 Czytam wpisy i zastanawia mnie jedno,dlaczego dopiero teraz są nieprzychylne komentarze odnośnie kuchni w tym lokalu?Wydaje mi się że coś jest na rzeczy skoro wcześniej ludziom smakowało i potrafili o tym pisać.Czyżby zmiana ludzi nie wyszła temu miejscu na dobre?Szkoda tego miejsca...blu_kicia00 za bardzo przedobrzyła z wpisem. Odpowiedz Link Zgłoś
witekdg Re: Nowy Klub w Dąbrowie 08.12.10, 00:34 Witam serdecznie Bardzo sobie chwalę ten lokal, dobre jedzenie (jadam tam parę razy w miesiącu więc mam trochę doświadczenia), miłe dziewczyny z obsługi,czysto ładnie i bez chamstwa jak w wielu innych tego typu miejscach w Dąbrowie. Organizowałem również tutaj żonie urodziny i impreza udała się pod każdym względem, w tym roku wybieram się na sylwestra, jestem spokojny o dobrą zabawę, spokojnie polecam to miejsce znajomym bo warto. Pozdrawiam Witek Odpowiedz Link Zgłoś
tatiana_3 Re: Nowy Klub w Dąbrowie 10.03.11, 10:32 Postanowiłam wyrazic swe zdanie ja również jestem stałym bywalcem mała poprawka byłam urzekał mnie ten lokal z każdym dniem ale nestety musze zgodzic się ze złymi opiniami na ten temat ,nie wiem co sie stało iz jest tak rażaca w oczy zmiana na gorsze to był jeden z nie licznych lokali w dg gdzie można było naprawdę dobrze zjesc(wspaniały domowy pasztet ) teraz to niestety ......wszystko jest juz wspomnieniem Obecny lokal nie zasługuje by zyc opinia starych czasów wiec nie spierajmy się bo nie ma o co ! miejmy tylko nadzieje że wszystko wróci do normy Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_99_1 Re: Nowy Klub w Dąbrowie 03.05.11, 08:29 no raczej już nie wróci gdyż najlepszym wyjsciem było by zamknąć już ten lokal bo to co sie dzieje co wyprawia właścicielka to już jest skandal i nie wiem czy nie powinna sie zająć tym prokuratura gdyz pani iwona mucha wraz ze wspolniczka chcą ewidentnie naciagnac panstwo na odszkodowanie bo ten lokal juz dwawno przestał przynosic zyski a pani ania kłos moze i ta osoba by sie ktos zainteresował zobaczcie dabrowagornicza.naszemiasto.pl/artykul/864330,palac-kultury-zaglebia-w-dabrowie-gorniczej-wreszcie,id,t.html albo ten www.tvs.pl/34606,remont_palacu_kultury_zaglebia_utrudnia_dzialalnosc_restauracji.html to juz staje sie naprawde smieszne zeby namawiac rodziny pracowników aby składały fałszywe zeznania i to robią panie POLICJANTKI no to brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak-jest Re: Nowy Klub w Dąbrowie IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.11, 12:55 Jeśli najemca nie został poinformowany z dużym wyprzedzeniem o planowanym remoncie to może rościć odszkodowania od wynajmującego. Jeśli Pani Iwona uważa, że została pokrzywdzona to będzie się sądzić (słusznie) i może wygrać, a komentarze na forum gazety nic tu nie zmienią. Zapłaci docelowo miasto teraz pytanie czy nie ścigać poprzedniego dyrektora PKZ za zaistniałą sytuacje. Jeśli miasto poniesie straty z tytułu ŹLE zawartej umowy to myślę, że nasi przedstawiciele powinni wziąć przykład z Pani Iwony Muchy. Odpowiedz Link Zgłoś