manhattan1 22.11.03, 20:05 Ja to mam wrażenie, że ktoś w nocy, podstępnie kasuje wątki i pozostałe posty żeby Forum DG sprawiało wrażenie martwego. Tylko kto to może być? Może to talkowski? Albo..., albo Arnold VII... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kelo Re: spisek 24.11.03, 06:29 Odnoszę też podobne wrażenie, choć nie jestem zwolennikiem teorii spiskowej. To forum jest częściej zamknięte niż otwarte. Jakoś nie pisze się o prywatyzacji idiotycznego podforum AUTO MOTO, w który już wsztstko powiedziano, a mianowicie BAGAŻNIKI. Ale Dąbrowa zawadza. No cóż, widać jesteśmy intruzami. Odpowiedz Link Zgłoś
sandwich1 Re: spisek 24.11.03, 12:09 Właśnie wróciłem i sprawdzę, czy coś było grzebane i dam wam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
krawiecdg Re: spisek 24.11.03, 19:26 Jak to sie stało , ze sandwichowi zachciało się logowac na forum ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sandwich1 Re: spisek 24.11.03, 19:39 Do wszystkiego można dojść ciężkom pracom ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sandwich1 Re: spisek 24.11.03, 12:24 Nie ma ani jednego wykasowanego wątku na tym forum. Słowo! Ostatnie wykasowane to reklamy konkurencyjnego forum niejakiego klocka. Ale to nie moja działka więc się nie wtrącam. Jeżeli wiecie o jakimś wątku, który na pewno był na tym forum to napiszcie. Zapytam adminów gazety. Wątpię jednak, by tak było. Pzdrw Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: spisek 24.11.03, 12:50 Wystąpiłem do gazety o udziały w prywatzacji naszego forum. Czekam na odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
manhattan1 Re: spisek 24.11.03, 17:55 Hmmm to ilu może być udziałowców? Czy w ramach objęcia urzędu moderatora jest przewidziana jakaś lustracja? Odpowiedz Link Zgłoś
eustachyplomba Re: spisek 24.11.03, 21:24 manhattan1 napisał: > Hmmm to ilu może być udziałowców? > Czy w ramach objęcia urzędu moderatora jest przewidziana jakaś lustracja? Hi, hi! Jeszcze tyko brakuje hasła: Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
sandwich1 Re: spisek 24.11.03, 18:07 Cieszę się. Do manhattan1: Tak. To znaczy admini sprawdzają, czy się udzielałeś na forum, czy nie spamowałeś i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś