los.super.ktos 08.07.09, 22:17 Witam, Potrzebuje dobrego kamerzyste na filmowanie wesela? Znacie oze kogos?? Polecacie?? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalina85-85 Re: Videofilmowanie 20.07.09, 01:38 polecam "KamuS" są nowi na rynku, myślę że video a szczególnie zdjecia maja super!!! naturalne bez zbędnych ubarwień (no chyba że ktoś takie lubi to na pewno zrobią;), byli na weselu mojej siostry, całodzienny reportaż, sesja w plenerze, albymy, zdjecia, naprawdę rewelka! Szukałem, dzwoniłem w imieni siostry i znalazłem ich: BARDZO ATRAKCYJNI CENOWO!!! Młodzi sympatyczni (sami co dopiero wzieli ślub i rozumieją o co chodzi;)inni są za drodzy! nie mam pojecia za co biarą tyle kasy?! i nie dają nic poza filmem i zdjęciami na dvd. Polecam bardzo! kontakt: (sam też tak ich znalazłem na allegro): allegro.pl/item691253635_fotografia_videofilmowanie_letnia_promocja.html Odpowiedz Link Zgłoś
sebastiankaczorowski Re: Videofilmowanie 23.07.09, 15:49 A przyda się także fotograf? www.sebfoto.com Odpowiedz Link Zgłoś