negev56 22.06.11, 12:27 forum, czy to już tylko dryfowanie? Bo uporządkować można by to i tamto. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amused.to.death Re: Czy leci z nami pilot 22.06.11, 15:15 a co chcesz w zasadzie porządkować? Odpowiedz Link
chiara76 Re: Czy leci z nami pilot 22.06.11, 15:28 a mnie się marzy, aby adminka wywaliła te ohydne spamy o śmierci, które się niestety i na tym forum musiały pojawić... Odpowiedz Link
januanio Re: Czy leci z nami pilot 22.06.11, 17:23 zawsze można zachaczyć o gothamcafe Odpowiedz Link
kryminalna.ciocia.zosia Re: Czy leci z nami pilot 22.06.11, 18:20 Faktycznie bajzel się wkradł heh Na tapecie mamy czerwiec, majem żyjemy ... Odpowiedz Link
carollcat Re: Czy leci z nami pilot 23.06.11, 17:14 Prosze o linki wątków do kasacji, bo nic nie widzę niezgodnego z tematem, chyba że wątek "skąd się wzięły wasze nicki", który mi osobiście nie przeszkadza. Wątek czerwcowy ma się dobrze mimo nieprzyszpilenia, ale mogę go podkleić, nie ma sprawy. Odpowiedz Link
chiara76 Re: Czy leci z nami pilot 14.07.11, 22:59 czy można wyciąć ten wstrętny spam o dacie śmierci, z którym walczą już nawet odgórnie na Forum o Forum? Odpowiedz Link
zorija Re: Czy leci z nami pilot 15.07.11, 08:25 Właśnie. Aż mi się coś robi jak to widzę!!!! Odpowiedz Link
chiara76 Re: Czy leci z nami pilot 15.07.11, 11:21 ja nawet rozumiem, że Admin szanowny też człowiek, ale może dobrze uczynić kogoś współadminem, właśnie na takie "okazje" jak zaspamowywanie forum takim szitem, jak wyliczanie daty śmierci;/ Odpowiedz Link
carollcat Re: Czy leci z nami pilot 22.07.11, 10:04 Błagam, wklejajcie w tym wątku linki do tego, co Wam nie pasuje lub uważacie za niezgodne z formułą forum, bo nie bardzo mi się chce czytać dokładnie wszystkie wypowiedzi, zwłaszcza, że na tym forrum słowo "śmierć" i pochodne występują dość często... Wiem, wiem, powinnam czytać wszystko, ale nie bardzo mam czas. Proszę więc niech ten wątek zostanie i jak ktoś coś wyłapie niech linkuje, a ja będę kasować. Zgoda? Odpowiedz Link