negev56 09.05.15, 15:50 Brytyjski serial, już w niedzielę na ale kino+. www.alekinoplus.pl/program/film/happy-valley_43776 podobno bardzo dobry. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opty2 Re: Happy Valley 10.05.15, 08:24 o! może wreszcie coś dla mnie, bo poprzedni "Driver" nie za bardzo przypadł mi do gustu a 4 amatorki z "Kręgu zbrodni" też nie Odpowiedz Link
siostra_pelagia Re: Happy Valley 10.05.15, 11:37 Zapowiada się nieźle. Po rozczarowującym Fortitude może wreszcie jakiś porządny serial kryminalny. Odpowiedz Link
nchyb Re: Happy Valley 10.05.15, 12:27 mam nadzieję, ze będzie dobry, dziękuję za info, chętnie obejrzę Odpowiedz Link
amelius Re: Happy Valley 14.05.15, 08:56 "Zapowiada się nieźle. Po rozczarowującym Fortitude może wreszcie jakiś porządny serial kryminalny" Chciałem powiedzieć, że absolutnie nie podzielam tego poglądu. Wprawdzie po pierwszym odcinkach byłem również sceptyczny, jednakże później zmieniłem zdanie całkowicie. "Fortitude" to znakomity serial. Odpowiedz Link
latarnik88 Re: Happy Valley 14.05.15, 14:54 W Fortitude podobała mi się bardzo piosenka i jej wykonanie , a poza tym to żałowałam czasu , chociaż nie do końca żałowałam , skoro obejrzałam całość . Odpowiedz Link
siostra_pelagia Re: Happy Valley 02.07.16, 14:10 Oglądam 2 sezon. Może nie tak dobry jak poprzednik, ale warto dla głównej bohaterki. Odpowiedz Link