silenta Wojciech Chmielarz - Wilkołak 03.07.21, 09:29 Ostatnia szansa dana Chmielarzowi przeze mnie Cykl z Mortką super i ten gliwicki też pamiętam, że mi się podobał, a teraz czytam trzeci tom tego cyklu właśnie i chyba muszę sięgnąć do jakichś streszczeń bo mało pamiętam z poprzednich dwóch tomów. Książki Chmielarza wydawane pojedynczo, bez serii, raczej mi nie podpasowały. A Wilkołak chyba jest niezły ale jeszcze sporo przede mną. Odpowiedz Link
andaba Agnieszka Jeż - Odpłata 03.07.21, 17:10 Dopiero zaczęłam, ale zapowiada się dobrze. Odpowiedz Link
andaba Re: Agnieszka Jeż - Odpłata 03.07.21, 23:49 Zdecydowanie nie wpisuję się w trendy, dla mnie ta książka jest świetna, a opinie ma średnie. Odpowiedz Link
koronka2012 Re: Agnieszka Jeż - Odpłata 05.07.21, 23:29 Wyłamię się bo zupełnie mi nie podeszła. Mocno średnia. Odpowiedz Link
opty2 Niania - G.MacMillan 06.07.21, 09:35 arystokracja i jej tajemnice, to główny temat książki, warto Odpowiedz Link
ginger.ale Re: Co teraz czytacie? Lipiec 2021. 06.07.21, 23:06 System M.Crichtona, przyjechałam na urlop z inną książką, ale tę znalazłam na półce. Czyta się dobrze, akcja wartka. Filmu (W sieci) nie oglądałam. Odpowiedz Link
opty2 Klątwa fontanny - Longworth 09.07.21, 13:40 nowy tom z Verlakiem i Mariną, zawirowania z restauracją i ogrodem z fontanną, która rzeczywiście chwilowo nie działa, ta część aż tak mnie nie zachwyciła, jest "tylko" dobra Odpowiedz Link
andaba Jarosław Sokół - Czerwona zaraza, czarna śmierć 10.07.21, 15:03 To świetnej "Wyspie zero" byłam mocno rozczarowana, ale może komuś innemu się spodoba, dla mnie zbyt nieprawdopodobna. Odpowiedz Link
andaba Laura McHugh - Rezydencja 12.07.21, 13:47 Mnie się podobała, ale raczej nie jest to pozycja, która stanie się bestsellerem, za spokojna, za mało krwawa, za mało romansowa (dla mnie to akurat plusy), Odpowiedz Link
latarnik88 Krystina Ohlsson Ostatnia sprawa Frederiki Bergman 18.07.21, 12:06 Też czytana ponownie , dla samego czytania, a że lubię ten cykl to czytam.Niestety , nie mam dostępu do literatury kryminalnej. Odpowiedz Link
andaba Mary Kubica - Zaginiona kobieta 22.07.21, 13:17 Jedna z lepszych w tej kategorii z ostatnio przeczytanych. Odpowiedz Link
ginger.ale Re: Co teraz czytacie? Lipiec 2021. 25.07.21, 22:46 W końcu przeczytałam Wyrwę Chmielarza, czytało się dobrze. Odpowiedz Link
silenta Krzysztof Domaradzki - Detoks 30.07.21, 21:57 Podoba mi się. Jeszcze nie skończyłam ale liczę, że mnie nie zawiedzie i że kolejne części cyklu będą trzymały poziom. Odpowiedz Link