noida 27.03.08, 15:45 www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=44582 Wyobrażacie go sobie w roli Wallandera? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
braineater Re: Wallander w BBC 27.03.08, 15:54 Nie. Ale w wersji skacowanej, niedomytej i nieogolonej to idealny Rebus jest P Odpowiedz Link
chiara76 Re: Wallander w BBC 27.03.08, 16:33 noida napisała: > www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=44582 > Wyobrażacie go sobie w roli Wallandera? > może ja wyjaśnię, o co mi chodziło, bo zabrzmiało zabawnie chodziło mi o to, że jak Brejn, nie bardzo sobie wyobrażam , o! > Odpowiedz Link
negev56 Re: Wallander w BBC 27.03.08, 18:22 Ee, może być, kolor włosów odpowiedni, bezpłciowa czyli nijaka twarz, taki facet z ulicy, jak nasz Wallander, ewentualnie bardziej tłusty mógłby być . Natomiast protestuję, że to wypisz wymaluj Rebus. John R. może jest pijakiem i abnegatem, ale ma w sobie coś... Odpowiedz Link
siostra_pelagia Re: Wallander w BBC 27.03.08, 19:54 To wspaniały odtwórca ról szekspirowskich. Wredne kobiety dajcie mu szansę. Odpowiedz Link
braineater Re: Wallander w BBC 27.03.08, 20:50 Kenny B, to jest generalnie rewelacyjny aktor i wcale nie żartowałem z tym Rebusem. Naprawdę mam wrażenie, że mógłby z niego zrobić postać filmową na miarę Marlove'a w wykonaniu Mitchuma lub Fronczewskiego. Ale na Szweda to choćby nie wiem jak się starał, to nie wygląda zupełnie (zaraz się pojawi Beata i każe mi zdefiniować Szweda P Odpowiedz Link
negev56 Re: Wallander w BBC 27.03.08, 21:41 Wobec tego dajmy panu szansę, tak jak dano Danielowi Craigowi, pozwalając na zagranie Bonda . Odpowiedz Link
siostra_pelagia Re: Wallander w BBC 27.03.08, 21:45 Powstawały nawet stowarzyszenia oburzonych fanów Bonda, a teraz wszyscy się nim zachwycają (poza mną oczywiście, bo mi on dalej nie leży):. Może niech Wallandera jakiś Szwed zagra i będzie święty spokój. Odpowiedz Link
opty2 Re: Wallander w BBC 28.03.08, 09:13 czy ja wiem? zbyt sympatyczną i otwartą ma fizjonomię, raczej spodziewałabym się natury zamkniętej, powściągliwej zobaczymy jak BBC się przyłoży do realizacji, czy będą duże zmiany? bo jeśli tak, to pewnie nie obejrzę tego "cudu" Odpowiedz Link
minkipinki Re: Wallander w BBC 28.03.08, 16:17 Tego aktora w każdej roli podziwiam. Charakteryzacja czyni cuda. Odpowiedz Link
martolka Re: Wallander w BBC 01.04.08, 12:18 Nie nie nie, za chudy, za ładny, za bardzo z Szekspirem się kojarzy, i w ogóle za bardzo. Odpowiedz Link