Dodaj do ulubionych

Reklamy na busach.

06.02.03, 18:59
Juz nie tylko Soalarisy teraz reklamy sa takze na ikarusach.Koniec z barwami
miejskimi juz coraz zadziej bedziemy widywac sloneczno pomidorowe autobusy
teraz tylko SAMSUNG ASCORUTICAL ARDO i inne reklamy.Co sadzicie o tym????
Obserwuj wątek
    • tomcio6776 Re: Reklamy na busach. 06.02.03, 19:55
      Mi o osobiście bardzo podoba się wóz 5522 w barwach Samsunga.Przypominają się
      czasy Samsunga sprzed 13 lat,kiedy to wóz 2089 w trojkolorowym malowaniu
      granatowo-biało-czerwonym paradował przez starowkę.Albo klasyk już 2133 w
      błękicie Universalu.
      • porki1 Re: Reklamy na busach. 06.02.03, 21:54
        tomcio6776 napisał:

> Mi o osobiście bardzo podoba się wóz 5522 w barwach Samsunga.Przypominają
        się
        > czasy Samsunga sprzed 13 lat,kiedy to wóz 2089 w trojkolorowym malowaniu
        > granatowo-biało-czerwonym paradował przez starowkę.Albo klasyk już 2133 w
        > błękicie Universalu.

tomcio6776 napisał:

> Mi o osobiście bardzo podoba się wóz 5522 w barwach Samsunga.Przypominają
        się
        > czasy Samsunga sprzed 13 lat,kiedy to wóz 2089 w trojkolorowym malowaniu
        > granatowo-biało-czerwonym paradował przez starowkę.Albo klasyk już 2133 w
        > błękicie Universalu.

Dobra dobra co tam przeszlosc chodzi oto co bedzie teraz.Wiekszosc busów w
        barwach reklam tak jak tramwaje, moje oczy nie przyzwyczaja sie do tego tak
        latwo.
        • pawciod Re: Reklamy na busach. 06.02.03, 22:00
          Jeżeli mam wybierać kolorowe busy lub cięcia w rozkładach, to zdecydowanie
          wybieram bramkę nr 1. Chociaż do widoku niebieskiego Ikarusa jakoś nie mogę
          się przyzwyczaić.
    • roody102 Re: Reklamy na busach. 07.02.03, 11:48
      Mnie sie te reklamy nie podobaja, ale co zrobic - skad kase brac? Nie ma wyboru za bardzo,
      choc mam nadzieje, ze kiedys znikna no i nie musza zajmowac calego aurtobusu. Za to te na
      Solarisach mi sie podobaja w sensie uzytej technologii. Ciekawa rzecz, ta siateczka.
      • iwo_ Re: Obleśne busy. 07.02.03, 14:15
        Wg mnie warszawskie autobusy po nalepieniu reklam wyglądają obrzydliwie. Gdy je
        widzę, przypominają mi się podróże po innych miastach; niechlujnie pomalowane
        busy na różne barwy, a na nich reklamy... Ohyda! Wtedy szczyciłem się, że
        Warszawa ma takie piękne - czerowno-żółte, porządne busy. Niestety to uległo
        negatywnym zmianom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka