porki1 06.02.03, 18:59 Juz nie tylko Soalarisy teraz reklamy sa takze na ikarusach.Koniec z barwami miejskimi juz coraz zadziej bedziemy widywac sloneczno pomidorowe autobusy teraz tylko SAMSUNG ASCORUTICAL ARDO i inne reklamy.Co sadzicie o tym???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomcio6776 Re: Reklamy na busach. 06.02.03, 19:55 Mi o osobiście bardzo podoba się wóz 5522 w barwach Samsunga.Przypominają się czasy Samsunga sprzed 13 lat,kiedy to wóz 2089 w trojkolorowym malowaniu granatowo-biało-czerwonym paradował przez starowkę.Albo klasyk już 2133 w błękicie Universalu. Odpowiedz Link Zgłoś
porki1 Re: Reklamy na busach. 06.02.03, 21:54 tomcio6776 napisał: > Mi o osobiście bardzo podoba się wóz 5522 w barwach Samsunga.Przypominają się > czasy Samsunga sprzed 13 lat,kiedy to wóz 2089 w trojkolorowym malowaniu > granatowo-biało-czerwonym paradował przez starowkę.Albo klasyk już 2133 w > błękicie Universalu. tomcio6776 napisał: > Mi o osobiście bardzo podoba się wóz 5522 w barwach Samsunga.Przypominają się > czasy Samsunga sprzed 13 lat,kiedy to wóz 2089 w trojkolorowym malowaniu > granatowo-biało-czerwonym paradował przez starowkę.Albo klasyk już 2133 w > błękicie Universalu. Dobra dobra co tam przeszlosc chodzi oto co bedzie teraz.Wiekszosc busów w barwach reklam tak jak tramwaje, moje oczy nie przyzwyczaja sie do tego tak latwo. Odpowiedz Link Zgłoś
pawciod Re: Reklamy na busach. 06.02.03, 22:00 Jeżeli mam wybierać kolorowe busy lub cięcia w rozkładach, to zdecydowanie wybieram bramkę nr 1. Chociaż do widoku niebieskiego Ikarusa jakoś nie mogę się przyzwyczaić. Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: Reklamy na busach. 07.02.03, 11:48 Mnie sie te reklamy nie podobaja, ale co zrobic - skad kase brac? Nie ma wyboru za bardzo, choc mam nadzieje, ze kiedys znikna no i nie musza zajmowac calego aurtobusu. Za to te na Solarisach mi sie podobaja w sensie uzytej technologii. Ciekawa rzecz, ta siateczka. Odpowiedz Link Zgłoś
iwo_ Re: Obleśne busy. 07.02.03, 14:15 Wg mnie warszawskie autobusy po nalepieniu reklam wyglądają obrzydliwie. Gdy je widzę, przypominają mi się podróże po innych miastach; niechlujnie pomalowane busy na różne barwy, a na nich reklamy... Ohyda! Wtedy szczyciłem się, że Warszawa ma takie piękne - czerowno-żółte, porządne busy. Niestety to uległo negatywnym zmianom. Odpowiedz Link Zgłoś