Dodaj do ulubionych

ALE BRYNDZA

27.07.11, 14:19
ALE BRYNDZA ,jeszcze takiego lipca nie mialam w swojej karierze, gdzie ci dobrzy klienci się podziali,zostaly same panie emerytki i muzealnicy co przychodza pooglądać i popatrzeć co jest ciekawego ,ale nie kupować .A co będzie w sierpniu nawet nie myślę.
Obserwuj wątek
    • janekzjanek Re: ALE BRYNDZA 27.07.11, 19:47
      To fakt - ten lipiec będzie około 30-35 % gorszy niż lipiec 2010 -(
      Ale i jakość towaru w dół a wymagania klientów w górę.... no cóż - taki rynek, taka branża....
      • janekzjanek Re: ALE BRYNDZA 27.07.11, 19:49
        .... ale wszyscy moi "muzealnicy" nie odpuszczają - oni dopisują cały rok :)
        • pasja345 Re: ALE BRYNDZA 27.07.11, 20:16
          No cóż , ten lipiec rozłoży nie tylko nas, wszyscy narzekają, że obroty w lipcu niewiedzieć czemu spadły :( A co do jakości towaru, toż mamy wszechobecny kryzys a poza tym otwierające się i zamykające jak grzyby po deszczu szmateksy nie mające jakiegokolwiek pomysłu na system sprzedaży a oferujące tydzień po otwarciu przeceny i wyprzedaże i to creamu całkiem dobrej jakości tylko psują rynek. Kurcze.., tracę już nadzieję na jakiekolwiek pieniądze z tego biznesu. Może czas zmienić branżę? :) Pozdrawiam ciężko pracujących.
          • mimiszka Re: ALE BRYNDZA 27.07.11, 22:40
            Towar mam na tym samym poziomie co zawsze ,ceny tez nie zmieniane od roku ,ale niestety widać wyraznie opor materii , i szukanie czegos ,czego akurat nie ma w sklepie i juz nic innego nie interesuje.A to że ciągłe wymiany zepsuły rynek to inna sprawa i czuję choć jestem optymistą ,że teraz nadciąga trochę głębszy kryzys na rynku ciuchowym.Obym się myliła.Zmienić branzę ,tylko na co ,bo handel drobny leży na łopatkach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka