gracei
17.03.12, 01:10
witam,
jestem osobą, która pracowała tam przez kilka lat a przez ostatnie 2 jezdziłam tam po towar żeby osobiście wybierać ponieważ zależało mi na jakości. niestety 6 marca wszyscy zostali zwolmieni ale do czego zmierzam, zawsze przywoziłam po kilkaset kilogramow super ciuszków udawalo mi sie tez znajdywać tak zwane perełki, które odkładałam z mysla o sprzedazy w internecie mam na mysli odziez z najwyższej półki (dior, d&g,vercasc,kenzo, valentino itp)jest tego kilkadziesiat kilogramow, szukam kogoś kto jest zainteresowany zakupem wiekszej ilosci cremu bardzo dobrej jakości do ktorego dorzuce te wszystkie cudeńka w tej samej cenie, jako że moja współpraca sie zakończyła a w innych sortowniach jest drożej wręcz trzeba czekać za miejscem żeby samemu wybierać chciałabym sprzedać wszystko a miamowicie około 550kg dziecka i około 850 kg cremu damskiego w tym jakieś 40kg meskiego(w męskim 80%najwyższej półki)w 90% jest to odzież wiosenno letnia, dużo sukienek , bluzek i tunik , sportu ttypu adidas nike a ciuszki dziecęce w których jest sporo sukienek i tych najlepszych marek są w idealnym stanie sporo metki, super towar na otwarcie sklepu lub na potrzeby hurtowni, ze względu na ilość jaką proponuję cena wynosi 35zł za kg dlatego też podzieliłam ciuszki na dziecięce bo być może kogoś tylko takie zainteresują, do odzieży damskiej dołączam około kilograma apaszek (kilkadziesiat sztuk) to poprostu trzeba zobaczyć, większość z Państwa narzeka na jakość odzieży ale kiedy czasami dawałam ogloszenie chętnych nie było wielu i nie zawsze przywiązywano wagę do marek mam nadzieję że rynek stał się coraz bardziej wymagający i dlatego umnie możecie liczyć że zaspokoicie wybrednych klientów. Zapraszam poważnych klientów
pozdrawiam,
Grażyna Kufel
514177683
Poznań