oszukana21 16.06.12, 18:24 Zamowilam towar z darmowa wysylka i zamiast creamu dostalam ciuszki podarte, dziurawe i brudne i mokre. Szkoda, ze wczesniej nie poczytalam o tej hurtowni, bo z tego co widze, to nie jestem jedyna, ktora zostala oszukana. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avanti35 Re: GREENNET! UWAGA NA TA HURTOWNIE!! 17.06.12, 18:10 Zapraszam do zakupu odziezy nowej niemieckiej w cenie 5zł/szt Jest to hurtowa wyprzedaż odzieży wiosenno/letniej Min.zakup 50szt Odpowiedz Link
gosiaczek2211 Re: GREENNET! UWAGA NA TA HURTOWNIE!! 28.06.12, 11:02 Zgadzam się w 100%. Załuje bardzo, ze zakupiłam tam towar. Wiecej juz tam nie pojade. W creamie (30 kg worek za 50 zł/kg) otrzymalam szmelc nie wart tych pieniędzy.Przestrzegam tym bardziej, ze znalazłam naprawde dużo rzeczy z żyłkami od cenek, które właścicielowi i jego asystentce nie chciało się nawet usunąć z ubrań. Ciekawe, z którego sklepu to zebrał???? Załamka! Rzeczy były z dziurkami, niektóre brudne. Pan niby kusi możliwością przejrzenia worka, jednak w tej ciemnej hali nie ma możliwości dokładnego przejrzenia wszystkich rzeczy o ujrzenia większości wad. Wstydziłabym się na miejscu właściciela proponować tak drogi szmelc klientowi. Z takim towarem wróże panu szybki koniec. To był najgorszy towar jaki do tej pory otrzymałam!!!!!!!!!! Odpowiedz Link