Dodaj do ulubionych

Szmaty nie towar

01.02.13, 18:08
Czytam wątki i zastanawiam się czy wszyscy tu są nowi czy poprostu z nudów pisza pierdoły.
Czy wy moi koledzy i koleżanki nie doszliście do wniosku po kilku ostatnich latach że towar się zepsół nie z racji jego okradania ale z racji recesji?

Czy towar od Piotrka, Jaśka czy Mariusza jest dobry? Nie i nie bedzie bo door to door wzasadzie nie istnieje a towar skupowany jest przegladany. Musimy się z tym pogodzić bo niestety ale na zmiane się nie zanosi.

Oczywiscie ze nikt nie odstąpi miejsca z dobrym towarem bo i po co ma to robić? Firm kupujących towar tzw cash4clothes jest masa i bedzie jeszcze więcej. A jakość ? Jesli nie zapłacisz to nie dostaniesz. A jesli bedziesz liczyć na perełki w ilości 30% to najlepiej kup sobie litra i po pijaku bedzie wszystko jak perełka.

Ja osobiscie objechalem całą Anglie od pólnocy po połodnie i od wschodu po zachód i widziałem wiele. Uważam ze to nie polacy okradaja towar tylko angole bo też chcą życ.

Biorę towar z kilku miejsc i przyznam ze to loteria ale mimo wpadek wychodzę na swoje.

Myślę ze nie można być tam cwaniakiem bo trafisz też na cwaniaka, nie wydziwiać i nie szukać zaczepki bo poprostu dostaniesz śmiecie.
Obserwuj wątek
    • szachszczoni Re: Szmaty nie towar 01.02.13, 21:22
      I święta racja co Pan Szanowny napisał.Ludzie szukają nie wiadomo czego, kiedy towar z dnia na dzień gorszy.Ja nawet wybrać zachęcam i nie ma chętnych tylko narzekają. To chyba z nudów bo nie ma czym handlować.Mam jedyne 600kg czystego bez odrzucania towaru i polecam wszystkim narzekającym. Pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka