treespo
23.04.14, 09:51
Witam...Poszukuję dwóch,trzech osób zainteresowanych współpracą,pod względem zakupu odzieży damskiej,crem z wieszaka,możliwość zakupu na miejscu,lub wysyłka.
Posiadam odzież damską miesięcznie w ilościach ok 500-, odzież którą oferują pochodzi z zagranicy,jest wybierana i kupowana przez osobę z rodziny pracującą w jednej z największych sortowni odzieży używanej za granicą,towar jest wybierany z pośród setek odzieży z taśmy,towar beż wad,modny i na czasie,nie kupujesz odzieży z lat 60 :)Możliwość zakupu na miejscu z wieszaka sam wybierasz każdą sztukę,możliwa też wysyłka towaru pod klienta,czyli zaznaczasz co cię interesuje jaki asortyment a ja jestem w stanie takowy przygotować.
Stawiam na jakość dlatego nie posiadam towaru w ilościach tonowych gdzie większość to syf za przeproszeniem,ale każdy wie żeby utrzymać się na rynku trzeba posiadać bardzo dobry towar,ja takowy zapewniam,kupując nie sort po 7-10zł nic dziwnego że sklepy z odzieżą używaną się zamykają.Więcej informacji mogę udzielić po kontakcie telefonicznym,możliwość przesłania zdjęć mojego autorstwa posiadanego asortymentu.
Crem damski szykowany na zamówienie do wysyłki 28-zł kg
Crem damski z wieszaka wybierany osobiście 34 zł kg
Jeśli szukasz taniej,kup nie sort samemu ocenisz przychody,jeśli takowe uzyskasz.
Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu ,tylko kontak tel nie odpowiadam na forum tel; 538 763 948