Dodaj do ulubionych

Cream Nedexim

04.05.14, 15:14
Dzien dobry panstwu , chcial bym panstwa przestrzec przed zakupem towaru typu Cream pochodzacego z churtowni pod nazwa NEDEXIM mieszczacej sie w Cuijk Holandia .Jestem szefem firmy HOLLUX specjalizuje sie w towarze typu cream i outlet sprowadzam ten towar od 2 lat na rynek polski poniewaz mam tutaj swoich stalych odbiorcow , ostatnio odwiedzilem Nedexim i zakupilem 180 kg Creamu fajny towar muse przyznac za drogim razem dokupilem 260 kg Creamu jest oczywiscie Cream ale 40 kg w cenie 10 e bo tyle mnie wynosi z podatkiem czyli 2600 euro za 40 kg Creamu reszta to sort i niesort stare modele i poplamione lata koncowka 90 i poczatek 2000 niemodne modele i wogole wstyd gdzies to zawiesc przeciez to Cream Stanowczo nie polecam wtopilem pieniadze bo zaufalem szefowej tej firmy pani Ewie Jansen , wstepna rozmowa byla cudowna lecz efekt koncowy żałosny .Zapytalem rowniez o referencje czyli o jednego klienta ktoremu sprzedaje aby poprostu sie przekonac pani Ewa odmowila mi referencji swiadczy to o zlym stosunku firmy NEDEXIM dla Klienta .Pozdrawiam wszystkich szukajacych dobrego nietaniego towaru ale wartego swojej ceny !!!
Obserwuj wątek
    • phbonus Re: Cream Nedexim 25.06.14, 10:19
      potwierdzam, towar w Firmie Nedexim za drogi w porównaniu do jakości ! Crem mieszany ze starymi niemodnymi soratmi. Dużo rzeczy ze wschodu typu indie, rumunia, bulgaria itp /jakieś cygańskjie rzeczy/ nie do sprzedania u nas ! W workach kilka rzeczy ładnych na zachętę ale po przejrzeniu całości - porażka 50 % niesprzedawalne. Towar nie wart więcej jak 3 Euro za kg ! uwaga !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka