Dodaj do ulubionych

LISTA ZŁYCH CIUCHOLANDÓW-CZARNE OWCE

18.03.05, 17:56
DZIEWCZYNY ZAKŁADAM NOWY WĄTEK!!!

MOŻE BĘDZIEMY WPISYWAĆ TU ADRESY CIUCHOLANDÓW, NA KTÓRYCH SIĘ ZAWIODŁYŚCIE:

1)NIEMIŁA OBSŁUGA

2)ZOSTAŁYŚCIE OSZUKANE

3)NIC W NICH NIE MA CIEKAWEGO (SZMATY)-BO TAKIE WIERZCIE TEZ SIE ZDARZAJĄ!!!!

A WSZYTKO PO TO ABYŚMY SIĘ OSTRZEGŁY WZAJEMNIE!!!

JAK MYŚLICIE???

ZAPRASZAM DO PISANIA....
Obserwuj wątek
    • kasztanek77 Re: LISTA ZŁYCH CIUCHOLANDÓW-CZARNE OWCE 18.03.05, 23:25
      głupia sprawa...kazdy lubi co innego.Moja znajoma sie zachwyca sklepem ktory
      dla mnie jest nie ciekawy.Ja sie zachwycam czym innym...
    • lucy215 Re: LISTA ZŁYCH CIUCHOLANDÓW-CZARNE OWCE 19.03.05, 09:27
      na Piłsudskiego w Krk sprzedają brudne rzeczy, z plamami nie do usunięcia. a
      fe.
      • klymenystra Re: LISTA ZŁYCH CIUCHOLANDÓW-CZARNE OWCE 19.06.05, 11:42
        a ja ten ciucholand baaardzo lubie :) nie podoba mi sie z kolei taki jeden na
        miodowej- nie ma przymierzalni, prawie same szmaty i smierdzi :/
      • mentecaptus Re: LISTA ZŁYCH CIUCHOLANDÓW-CZARNE OWCE 16.10.05, 17:40
        Mam cos na tego typu problemy.Spralo mi nawet plame po oleju napedowym z zamszowego buta,nieostrozne tankowanie...polecam tutaj>>>
        www.allegro.pl/show_item.php?item=67671865
    • wojtow W-wa 20.03.05, 08:24
      Jest taki ciuchland objazdowy, tzn sprzedają ciuchy w sb-niedz na Mokotowie w
      Szkołach Podstawowych tzw "Kiermasz Odzieży". Na plakatach jest napis 10 zł/kg,
      to dotyczy w rzeczywistości poplamionych ciuchów, a reszta jest wyceniona.
      Podobna sytuacja jest w takim dużym ciuchlandzie przy stacji Imielin.
      Można się rozczarować.
      • vilgevere Re: W-wa 23.04.05, 16:19
        Kantonia?? Tam tanio jest kupować na wagę, ale za to nie ma co kupować -
        wszystko małe, brudne i nienadające się do ncizego. A reszta wyceniona
        • black_currant Re: W-wa 24.04.05, 11:33
          Kantonia to najgorszy ciucholand jaki widziałam :-( Te rzeczy 'na wagę' sa po
          prostu obleśne. Aż obrzydzenie bierze :-(
          Byłam tam trzy razy (bo mieszkam w pobliżu i postanowiłam dać im szansę) - nigdy
          więcej :-(

---------------------------------------
          Ania
          • fragola_di_giardino Re: W-wa 24.04.05, 13:29
            Zgadzam się w 100%! Rzeczy na wagę to w tym lumpeksie to głownie szmaty do
            wycierania podłogi... Co z tego, że w dniu dostawy cena wynosi 19.90zł/kg...
            Wycenione rzeczy natomiast mają niczego sobie, chociaż ja jeszcze nic tam nigdy
            nie kupiłam. Zobaczcie natomiast jak ładnie się reklamują, aż "ślinka cieknie",
            jak sie przegląda taką stronę: www.kantonia.pl/
    • child_in_time Re: LISTA ZŁYCH CIUCHOLANDÓW-CZARNE OWCE 24.04.05, 22:01
      ciucholand na Brackiej....www.ciuchy, czy jakoś tak.... odzież sprzed 20 lat,
      przeważnie zniszczona, dosyć drogo, jak za takie szmaty
    • child_in_time Re: LISTA ZŁYCH CIUCHOLANDÓW-CZARNE OWCE 24.04.05, 22:02
      miałam oczywiście na myśli lumpeks w Warszawie
      • prucha Re: LISTA ZŁYCH CIUCHOLANDÓW-CZARNE OWCE 15.06.05, 18:13
        Ciucharnia na Czerniakowskiej tuz przed skrzyżowaniem z Gagarina(jadąc od
        strony BUWU).Mieszkam niedaleko, byłam tam dwa razy i za każdym nie było na
        czym oka zawiesić, a podobno nowy towar.Szmaty.Ale nie to najgorsze, tylko
        dziwne nawyki obsługi-ni stąd ni zowąc mówią do mnie per Ty??Nie żebym była na
        tym punkcie nadwrażliwa, ale wolę jak odbywa się to za moim przyzwoleniem i
        działa w w obie strony-ja do sprzedających mówię per Pan/Pani, choć są
        prawdopodobnie młodsi ode mnie.Nie każdemu taki hamerykański model odpowiada, a
        poza wszystkim to chyba świadczy o braku kultury...W moim bloku jest
        ciucharnia, w której jestem 2 razy w tygodniu, znam Panie sprzedające i one
        mnie, ale taka sytuacja mnie tam nie spotkała.I ciuchy mają duużo fajniejsze;))
        Tylko handlary przychodzą na dostawy i wymiatają z wieszaków najfajniejsze
        rzeczy, trzeba czasami powalczyć:)))
        Także Czerniakowską odradzam.
        • monidelko Re: LISTA ZŁYCH CIUCHOLANDÓW-CZARNE OWCE 18.06.05, 13:21
          a ja chciałam przestrzec przed lumpeksem na bazarku koło hali Banacha, kobitka
          ( Pani Basia jak słyszałam ) sprzedaje ciuszki dla dzieci ( taka budka koło
          różowej z nowymi ciuszkami też dla dzieci - w różowej są fajne przeceny i można
          trafić coś za niegłupie pieniądze!!! ale do rzeczy;-)no więc Pani Basia
          sprzedaje ciuszki fajne firmowe ale kupione na wagę w lumpeksie przy Odyńca 71,
          ceny podaje po obejrzeniu kupującego i potrafi mieć pretensje że kupuje się u
          konkurencji tzn. na Odyńca. Od hali Banacha do lumpka na Odyńca jest jakieś
          siedem przystanków autobusem 172 ( to nie jest daleko bo autobus troszke kręci
          przez osiedle ) ale warto podjechać tam omijając Panią Basię.
          • kat_ja1 Re: na odyńca-gdzie?? 20.06.05, 15:46
            a w którym miejscu na odyńca??
            • monidelko Re: na odyńca-gdzie?? 23.06.05, 09:28
              adres to Odyńca 71 idąc od Wołowskiej w stronę Niepodległości po prawej
              stronie - tam sa dwa lumpeksy ( ostatnio zauważyłam ten drugi ale jeszcze w
              nim nie byłam ). Ten o którym mówiłam jest drugi idąc od skrzyżowania i ma
              takie charakterystyczne żółte kraty. Powodzenia!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka