minkair 01.09.05, 12:20 ja marzę o tym żeby upolować zamszową marynarkę albo zamszową kurtkę ( taką a'la dziki zachód) Hmm..ale pewnie będzie ciężko;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parapluie Re: Wasze marzenia ciuchowe 01.09.05, 14:33 z takich przyziemnych rzeczy to chciałabym spodnie,oliwkowa zielen,mogą być kieszenie z boku,ale nie z tyłu(tyłke i tak mam duży;)...nawte w "noramlnych" sklepach nie moge takich idealnych znaleść. a takie marzenie to sukienka w stylu lat 50.szeroka zokloszowana...albo lat 20.haftowana koszulkowa.Albo coś takiego od znanego projektanta...pomarzyć warto. Odpowiedz Link
klymenystra Re: Wasze marzenia ciuchowe 03.09.05, 16:39 dwie rzeczy- brazowa krotka sukienka, z rekawkiem, oraz dluga gotycka suknia- czarna, bordowa, fioletowa... ale nie na tyle gotycka, zeby nie mozna bylo jej na codzien ubrac :) Odpowiedz Link
milkavanilka Re: Wasze marzenia ciuchowe 03.09.05, 19:07 Dżinsowa dopasowana marynarka-rozm.36,takież spodnie ale z cienkiego dżinsu- miałam kiedyś takie z Cottonfieldu,przetarły się już biedaczki całkowicie,dzianinowa sukienka bez rękawów z aksamitnymi wykończeniami (ale mam wymagania!),i w ogóle łykam wszystko z aksamitu. Odpowiedz Link
minkair Re: Wasze marzenia ciuchowe 09.09.05, 08:47 dzinsową dopasowaną marynarkę ( rozm.36) upolowałam :-) Fajna , zapinana na jeden guzik , krótka .Firmy w tej chwili nie pamiętam , ale jakaś mniej znana;-) Odpowiedz Link
magdaksp Re: Wasze marzenia ciuchowe 08.09.05, 22:11 po wizycie w h&m,gdzie widzialam śliczne,brazowe futerko(sztuczne oczywiście) kosztujące 399zł marzy mi sie podobne.wciucholandzie na bazarku szembeka wstyczniu upolowałam fajne ale długie i czarne za całe 8zł(!).widziałam tam tez fajne marksa&spencera ale mialo za krótkie rękawy:(.więc tej jesieni będę polować na moje wymarzone,któtkie futerko:). Odpowiedz Link
minkair Re: Wasze marzenia ciuchowe 09.09.05, 08:49 ja też czasami poluję na szembeka;-) Kupiłam tam kiedyś krótki kożuszek .Nosiłam go przez 2 zimy a potem jak mi się znudził oddałam i ktoś ma teraz pociechę ;-) Odpowiedz Link
parapluie Re: Wasze marzenia ciuchowe 13.09.05, 18:58 spodnie kupiłam w H&M za 119.Po przejsciu całego miasta byłam juz zrozpaczona i kupiłam pierwsze które wydawały sie ok.Są fajne,ale potem poszlam jeszcze do mojego ulubionego sg\h...tak wybrałbym za te pieniadze jakieś cztery pary spodni....;/ Odpowiedz Link
qapsik Re: Wasze marzenia ciuchowe 14.09.05, 12:55 Płaszczyk, zimowy, ale nie puchowy tylko z tweedu... W Gantosie są takie za 500 zł :/ Odpowiedz Link
fragola_di_giardino Re: Wasze marzenia ciuchowe 14.09.05, 16:13 Marzy mi się ładny żakiet o sportowym kroju. Ostatnio taki widziałam na Świętokrzyskiej, ale był malutki (rozmiar 34), miał za krótkie rękawy :( Poza tym cieszyłabym się z ciekawych torebek oraz spodni i spódnic, bo póki co te rzeczy zmuszona jestem kupować głównie w sklepach z nowymi ciuchami... Odpowiedz Link