Dodaj do ulubionych

Wasze marzenia ciuchowe

01.09.05, 12:20
ja marzę o tym żeby upolować zamszową marynarkę albo zamszową kurtkę ( taką a'la dziki zachód) Hmm..ale pewnie będzie ciężko;-)
Obserwuj wątek
    • parapluie Re: Wasze marzenia ciuchowe 01.09.05, 14:33
      z takich przyziemnych rzeczy to chciałabym spodnie,oliwkowa zielen,mogą być
      kieszenie z boku,ale nie z tyłu(tyłke i tak mam duży;)...nawte w "noramlnych"
      sklepach nie moge takich idealnych znaleść.
      a takie marzenie to sukienka w stylu lat 50.szeroka zokloszowana...albo lat
      20.haftowana koszulkowa.Albo coś takiego od znanego projektanta...pomarzyć
      warto.
    • klymenystra Re: Wasze marzenia ciuchowe 03.09.05, 16:39
      dwie rzeczy- brazowa krotka sukienka, z rekawkiem, oraz dluga gotycka suknia-
      czarna, bordowa, fioletowa... ale nie na tyle gotycka, zeby nie mozna bylo jej
      na codzien ubrac :)
    • milkavanilka Re: Wasze marzenia ciuchowe 03.09.05, 19:07
      Dżinsowa dopasowana marynarka-rozm.36,takież spodnie ale z cienkiego dżinsu-
      miałam kiedyś takie z Cottonfieldu,przetarły się już biedaczki
      całkowicie,dzianinowa sukienka bez rękawów z aksamitnymi wykończeniami (ale mam
      wymagania!),i w ogóle łykam wszystko z aksamitu.
      • minkair Re: Wasze marzenia ciuchowe 09.09.05, 08:47
        dzinsową dopasowaną marynarkę ( rozm.36) upolowałam :-) Fajna , zapinana na jeden guzik , krótka .Firmy w tej chwili nie pamiętam , ale jakaś mniej znana;-)
    • magdaksp Re: Wasze marzenia ciuchowe 08.09.05, 22:11
      po wizycie w h&m,gdzie widzialam śliczne,brazowe futerko(sztuczne oczywiście)
      kosztujące 399zł marzy mi sie podobne.wciucholandzie na bazarku szembeka
      wstyczniu upolowałam fajne ale długie i czarne za całe 8zł(!).widziałam tam tez
      fajne marksa&spencera ale mialo za krótkie rękawy:(.więc tej jesieni będę
      polować na moje wymarzone,któtkie futerko:).
      • minkair Re: Wasze marzenia ciuchowe 09.09.05, 08:49
        ja też czasami poluję na szembeka;-)
        Kupiłam tam kiedyś krótki kożuszek .Nosiłam go przez 2 zimy a potem jak mi się znudził oddałam i ktoś ma teraz pociechę ;-)
    • parapluie Re: Wasze marzenia ciuchowe 13.09.05, 18:58
      spodnie kupiłam w H&M za 119.Po przejsciu całego miasta byłam juz zrozpaczona i
      kupiłam pierwsze które wydawały sie ok.Są fajne,ale potem poszlam jeszcze do
      mojego ulubionego sg\h...tak wybrałbym za te pieniadze jakieś cztery pary
      spodni....;/
    • qapsik Re: Wasze marzenia ciuchowe 14.09.05, 12:55
      Płaszczyk, zimowy, ale nie puchowy tylko z tweedu... W Gantosie są takie za 500
      zł :/
    • fragola_di_giardino Re: Wasze marzenia ciuchowe 14.09.05, 16:13
      Marzy mi się ładny żakiet o sportowym kroju. Ostatnio taki widziałam na
      Świętokrzyskiej, ale był malutki (rozmiar 34), miał za krótkie rękawy :(
      Poza tym cieszyłabym się z ciekawych torebek oraz spodni i spódnic, bo póki co
      te rzeczy zmuszona jestem kupować głównie w sklepach z nowymi ciuchami...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka