Dodaj do ulubionych

Opinie o hurtowniach

• 2ciska Re: Opinie o hurtowniach 07.05.14, 23:05
      co sądzicie o hurtowni goldtextil ?
      • sklep_ciuszek Re: Opinie o hurtowniach 08.05.14, 20:38
        Towar ten sam co w Empori czyli "cream" tylko z nazwy.
        • ubrania1 Re: Opinie o hurtowniach 08.05.14, 20:56
          a interesują pana ubrania z irlandii
        • mariuszmario88 mhmmmm 29.05.14, 00:27
          Bylas/Byles u mnie ? Nie wydaje mi sie ,wiec prosze bez zbednych komentarzy i bez porownywania mnie z innymi firmami
        • tomaszs76 Re: Opinie o hurtowniach 18.08.14, 13:46
          Witam. nowo otwarta hurtownia odzieży używanej. Bezpośredni importer Anglia i Irlandia
          hurtownia-pati.pl/
          • nina1990a Re: Opinie o hurtowniach 02.12.14, 21:28
            Polecam tą hurtownię. Zrażona wieloma innymi, dzięki tej jestem pozytywnie zaskoczona. Mają świetny towar i nie zdzierają z kasy. Dobrze, że trafiłam na uczciwych kontrahentów. Polecam!
      • gerson_66 Re: Opinie o hurtowniach 15.12.15, 12:07
        Ja mogę spokojnie polecic hurtownie Pati z Mełna. Ceny naprawde dobre! Np. kurtki mix po 9,50 . Zacząłem współprace wczesna jesienia i jestem mega zadowolony.
        • blazej68 Re: Opinie o hurtowniach 19.12.15, 10:24
          gerson_66 napisał(a):
          > Ja mogę spokojnie polecic hurtownie Pati z Mełna. Ceny naprawde dobre! Np. kurt
          > ki mix po 9,50 . Zacząłem współprace wczesna jesienia i jestem mega zadowolony.
          Potwierdzam. Żona z nimi dziła i bywam z nia w biznesach. Hurtownia OK. Duży wybór i dobre ceny.
        • cgr-cgr Re: Opinie o hurtowniach 12.05.16, 12:27
          A JA PRZESTRZEGAM przed HURTOWNIĄ PATI z Mełna czy Gruty jak kto woli bo tam maja sklep ! Pochwalne opinie piszą sobie sami ! Facet ma podzielony towar , w jednym miejscu ładne , w drugim brzydkie . Dodatkowo co lepsze to bierze do siebie do sortowania bo sam sprzedaje sortowane rzeczy . Na pierwsze zakupy daje ladne woreczki . Później dostajesz takiego strzala , ze mozna usiasc i plakac i nic nie nadaje sie do wywieszenia . Nie tylko mnie tak zrobił w balona . Jest wiecej takich osob ! Oprocz tego wyszlo po czasie , że ma sklepy! Jeden w Grucie (Gruta 62) a drugi w Grudziądzu ! Już teraz wiadomo czemu w niesorcie są same odpady !
          • festo76 Re: Opinie o hurtowniach 25.05.16, 13:12
            Szukam osób oszukanych przez hurtownię z Gorzowa wielkopolskiego New York Fashion ul Młyńska 11, właścicielem jest Pan Wojciech Frąckiewicz. Proszę o kontakt 883 520 317 lub festo1976@o2. pl Powinniśmy utrudnić funkcjonowanie oszustom,którzy zbijają kasę na naszych ciężko zarobionych pieniądzach.
            • czarna2409 Re: Opinie o hurtowniach 15.09.16, 18:04
              Mnie też oszukal Frąckiewicz Wojciech .z Gorzowa wielkopolskiego ul Mlynska.proszę o kontakt 513907916 odzez uzywana z angli niesort .
    • sort-eks *** ZAPRASZAMY *** OUTLET *** SORTY *** 15.05.14, 10:11
      Witam chcialem Panstwu przedstawic moja oferte handlowa i zapraszam do
      wspolpracy
      odziez Outlet
      ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
      Outlet Sport Adidas Umbro Reebok lonsday Nike Wilson 68 zł/kg
      Outlet dziecko Disney/sport 71 zł/kg
      dziecko sport 20 zl/szt
      dziecko Disney 15 zl/szt
      Bershka 16zl/szt
      Primark 18,50 zł/szt
      Stradivarius 25zl/szt
      bielizna triumph 17zl/szt
      +++++++++++++++
      ODZIEZ UZYWANA
      MIX DAMSKI EXTRA CREAEM TRENDY (odziez mlodziezowa bez plam dziur prosto na
      wieszak DUZO FIRMOWEK ) 33zl/kg
      MIX DAMSKI EXTRA CREAEM TRENDY XXL (odziez mlodziezowa bez plam dziur
      prosto na wieszak DUZO FIRMOWEK ) 33zl/kg
      MIX MESKI EXTRA CREAEM TRENDY (odziez mlodziezowa bez plam dziur prosto na
      wieszak DUZO FIRMOWEK ) 30zl/kg
      ZAKIET DAMSKI -PŁASZCZYK DUZO FIRMOWEK 15 zl/kg
      KURTKA DAMSKA WIOSNA 13 zl/kg
      KURTKA DAMSKA-MEN WIOSNA 15zl/kg
      TISHERT DAM-MEN 17 zl/kg
      SPORT DRES DAM-MEN 17 zl/kg
      SPODNIE RURKI 38 zl/kg
      SUKIENKA/SPODNICA 26 zl/kg
      Mix bazar 3zl/kg
      CREAM dziecko Extra 40zl/kg
      CREAM dziecko 28zl/kg
      Mix dziecko Extra Cream +Cream(pak.25kg) 30zl/kg
      Mix dziecko 6zl/kg12zl/kg
      Body ,pajac 12zl/kg
      Apaszki 28zl/kg
      Bielizna 28zl/kg
      Buty mix lato 15zl/kg
      Torebka Mix 23zl/kg
      ODZIEZ NIESORTOWANA
      +++++++++++++++
      Anglia 9,20/KG
      Norwegia 8.80/KG

*** ZAPRASZAMY do wspolpracy ***
      PODAJE KONTAKT

www.sort-eks.pl

SORT-EKS
      ul. Okrężna 9
      33-100 - Tarnów
      tel
      •532-701-791
      •532-701-790

Menager do spraw Marcetingu Pawel
    • f.h.t.u.iwa KUPIE BUTY/OBUWIE POSKLEPOWE LATO ILOŚCI TIROWE!!! 19.05.14, 11:27
      Kupie buty/obuwie posklepowe lato ilości tirowe.
      Proponuje stałą współpracę i dogodne warunki.
      Zainteresowanych prosze o kontakt:

tel:

532 365 857 , 14 685 87 87

e-mail - biuro @ iwa-textiles.eu
    • reycharls Re: Uwaga! firma Bella Decor corp,oszuści z USA 29.05.14, 12:01
      Witm wszystkich
      Chciałabym przestrzeć wszystkich, którzy mieli lub mają kontakt z firmą z Kalifornii Bella Decor Corp. albo Bella International holding ventures a wczesniej Master United USA Corp.
      w imieniu których działa Lidia lub Lydia Jahnas znana też jako Linda Johnson, Linda Jackson
      bądź Karolina, Carolina Morgan oraz Chris Jasiński znany również jako Kristian, Kris Soliński.
      Firma ta oferuje do sprzedaży markową odzież nową i używaną, zabawki, obuwie sportowe.
      Kilkanaście firm zostało przez nich oszukanych, tak jak my wpłacili pieniądze i nie otrzymali towaru. Szukamy osób pokrzywdzonych. Proszę wszystkich o kontakt 792220568 lub maxiflora@wp.pl
      • reycharls Re: Uwaga! firma Bella Decor corp,oszuści z USA 23.02.15, 00:31
        Uwaga !
        Oni oszukuja dalej!
        Maja nowa Firme!
        americancream inc zmienili nazwiska i przedstawiaja sie (Lydia Jahnas) jako Barbara Reynolds a ( Krzysztof Jasinski ) jako Kris Len.
        Uwazajcie na nich bo wam kase ukradna - oszukali w zeszlym roku ludzi na 250Tys Us dolars
        Moj Tel 791 220164
        Thomas Markuzel
    • niesort-irlandia2014 Re: Opinie o hurtowniach 03.06.14, 10:49
      niesort z własnych skupów w Irlandii

cena 1.70 euro/kg
    • agax03 Re: Opinie o hurtowniach 19.06.14, 17:07
      Witam -proszę o opinie o hurtowni sort-ex ..co wejdą na forum to jest ich nowe (kolejne)ogłoszenie-czy tam ktoś kupował???Jaki mają towar???
      • agax03 Re: Opinie o hurtowniach 19.06.14, 17:11
        przepraszam sort-eks :):):)
        • arek-00 Re: Opinie o hurtowniach 21.06.14, 23:21
          strata czasu
      • tomaszs76 Re: Opinie o hurtowniach 18.08.14, 13:42
        Witam. Proponuje zajrzeć na stronę hurtownia-pati.pl/
    • najlepszy.next Super sorty 27.06.14, 11:27

Sortownia odzieży używanej zaprasza do współpracy sklepy oraz osoby zajmujące się handlem odzieżą używaną
      Oferujemy wysokiej jakości sorty odzieży pakowane tematycznie ; tshirty ,sport , spodnie rurki , kurtki , szorty , sukienki +spódnice , leginsy , polary , swetry , pościel , bieliznę
      Wyróżnia nas wysoka jakość sortowanej odzieży
      Sprawdź jakość naszego towaru
      Serdecznie zapraszamy do współpracy
      Informacje pod numerem telefonu 509 828 368
      biuro@next-sandomierz.pl
    • imrahil57 Nowy sklep z odzieżą używaną we Wrześni! 02.08.14, 22:15
      Doskonała jakoś ubrań, czyste i schludne wnętrze, przystępne ceny i miła obsługa - brzmi jak banał, jednak wszyscy wiemy, jak trudno znaleźć sklep z odzieżą używaną, który łączyłby te wszystkie cechy. Taki właśnie sklep czeka na Państwa we Wrześni. W naszym sklepie znajdą Państwo doskonałej jakości ubrania sprowadzane od starannie wyselekcjonowanych dostawców. Zapraszamy na ulicę Rynek 1 we Wrześni!
      • tomaszs76 Re: Nowy sklep z odzieżą używaną we Wrześni! 18.08.14, 13:43
        Witam. Nowa hurtownia odzieży używanej, bezpośredni importer odzieży z Anglii i Irlandii. Atrakcyjne ceny, przywozimy na miejsce. hurtownia-pati.pl/
    • tomaszs76 Re: Opinie o hurtowniach 18.08.14, 13:33
      Witam serdecznie
      Ostatnio znalazłem na googlach hurtownie odzieży używanej. bardzo dobra jakość ubrań. Odzież bezpośrednio sprowadzana z Anglii i Irlandii. Moi klienci zadowoleni. Podaję link do hurtowni.
      hurtownia-pati.pl/
      • nina1990a Re: Opinie o hurtowniach 02.12.14, 21:31
        Ja też polecam, bo jakość towaru i ceny skłaniają mnie do powrotu do tej hurtowni. Wiem, że w Pati nie trzeba bać się, że trafię na szmaty. Polecam!
        • annakorba Re: uwaga na pati- Opinie o hurtowniach 03.12.14, 08:36
          nina1990a - konto założone świeżo i już same pochwały na Pati, od razu widać, że sami siebie chwalą. Towar nie schodzi to trzeba zabrać się za reklame. żałosne! A jeśli rzeczywiście jesteś taką super klientką i specjalnie zalogowałas się aby siać spam na forum z pozytywnymi opiniami to bardzo ciekawe jak wygląda twój sklep z ich towarem bo moja posklepówka jest lepsze niż te ich pseudo - sorty.
          • hurt-pati Re: uwaga na pati- Opinie o hurtowniach 29.12.14, 22:01
            Witam Panią
            Moi klienci jednak wracają do mnie co oznacza, że tak źle jak opisałaś nie jest. Zamiast bawić się w kogoś, kto wszystko wie, zapraszam do Mełna daleko nie masz:).
            A propos - Moi klienci mają pełny wgląd w to co się w tych workach znajduje. Życzę Szczęścia w Nowym Roku. Jeśli chce się Pani ze mną skontaktować podaję nr telefonu: 693 097 000
            I jeszcze jedno. chętnie zobaczę Twój towar :)
    • forum-west Re: NIESORT DANIA 20.08.14, 13:36
      ZAPRASZAM DO ZAKUPU NIESORTU POCHODZĄCEGO Z DANII

Towar pochodzi z zachodniej Danii okolice: Esbjerg, Hadsund, Viborg, Randers

Odzież zapakowana w przeróżne worki - reklamówki

wiele znanych dobrych marek np.:

Vero Moda, H&M, Gestus, Tommy Hilfiger,Sisters Point, Diesel, Blend, Jack&Jones, Gina Tricot, G-star, In Town, B. Young, Nike, Puma, Milla, Adidas, Saint Tropez, Zara, Levis, Bison, Vila, Jasmin, Object, Cream, Soya, Culture, Seduce, Noa Noa, Dranella, Peppercorn, Gant, Solid, Shine, Fransa, Jensen, Stills, Benedikte Utzon, CCDK i wiele innych

TOWAR JEST PRZEDE WSZYSTKIM:

ORYGINALNY, NIEPRZEBRANY, MODNY I ŁATWO SPRZEDAWALNY

MOŻLIWA DOSTAWA TOWARU DO KLIENTA W CAŁEJ POLSCE PO UPRZEDNIM UZGODNIENIU WARUNKÓW.

MOŻLIWOŚĆ ZAKUPU PROSTO Z TIRA

WYSTAWIAM FAKTURY VAT

Cena do negocjacji

Proszę dzwonić pod numerem 531 970 471
      • mati663_66 HURTOWNIA ODZIEŻY UŻYWANEJ SZAMOCIN 20.08.14, 15:13
        Szanowni Państwo,

zapraszamy do

HURTOWNI ODZIEŻY UŻYWANEJ

W SZAMOCINIE.

Jesteśmy bezpośrednim importerem wysokiej klasy odzieży niesortowanej z krajów skandynawskich i całej Unii

Europejskiej.

Dbając o Państwa zadowolenie z zakupu przyjęliśmy zasadę:

Ż A D N E G O S O R T O W A N I A !

Sprzedajemy odzież na wagę ,

a sortowanie zostawiamy

do Waszej decyzji.

Dzięki współpracy z nami mogą Państwo skorzystać z naprawdę dobrych cen zakupu.

O F E R T A :

Niesort z bogatych terenów Szwecji - towar w odróżnieniu od oklepanej Anglii czysty i jest mało odrzutu.

Cena 5,50zł za 1kg.

Towar pakowany w BIG-BAG'i a w nich reklamówki i worki. Na życzenie klienta rozcinamy nowy BIG-BAG.

Minimalny zakup - 50kg

Możliwy transport na terenie całego kraju.

Już w sprzedaży NIESORT NIEMCY Dortmund - cena 4,20zł za 1kg

Zapraszamy do naszej hurtowni i na

www.houszamocin.pl

tel 509080309
    • forum-west Re:***** DANIA NIESORT***** 26.08.14, 21:26
      ZAPRASZAM DO ZAKUPU NIESORTU POCHODZĄCEGO Z DANII

Towar pochodzi z zachodniej Danii okolice: Esbjerg, Hadsund, Viborg, Randers

Odzież zapakowana w przeróżne worki - reklamówki

wiele znanych dobrych marek np.:

Vero Moda, H&M, Gestus, Tommy Hilfiger,Sisters Point, Diesel, Blend, Jack&Jones, Gina Tricot, G-star, In Town, B. Young, Nike, Puma, Milla, Adidas, Saint Tropez, Zara, Levis, Bison, Vila, Jasmin, Object, Cream, Soya, Culture, Seduce, Noa Noa, Dranella, Peppercorn, Gant, Solid, Shine, Fransa, Jensen, Stills, Benedikte Utzon, CCDK i wiele innych

TOWAR JEST PRZEDE WSZYSTKIM:

ORYGINALNY, NIEPRZEBRANY, MODNY I ŁATWO SPRZEDAWALNY

MOŻLIWA DOSTAWA TOWARU DO KLIENTA W CAŁEJ POLSCE PO UPRZEDNIM UZGODNIENIU WARUNKÓW.

MOŻLIWOŚĆ ZAKUPU PROSTO Z TIRA

WYSTAWIAM FAKTURY VAT

Cena do negocjacji

Proszę dzwonić pod numerem 531 970 471
    • niesortopinie Re: Opinie o hurtowniach 10.10.14, 09:52
      WITAM WSZYSTKICH!

OSTATNIO BRAŁEM TOWAR - NIESORT Z NOWEJ HURTOWNI "HURTOWNIATALIA" MIEŚCI SIE W BRZESKU. ZAPEWNIALI, ZE TOWAR JEST CZYSTY BEZ USZKODZEŃ - CYTUJE " NAJLEPSZY W OKOLICY" POSTANOWIŁEM KUPIC TOWAR - NIESTETY PO ROZPAKOWANIU BYŁO WIELKI ROZCZAROWANIE. MIESZAJĄ WORKI I SKUPUJĄ JAKĄŚ TANIĄ ODZIEŻ Z INNYCH LUMPEKSÓW - ODRZUT. MIESZA WORKI I LEPSZE RZECZY UŻYWA JAKO WYPEŁNIACZ. MASAKRA - UWAŻAJCIE NA TEGO OSZUSTA - PIĘKNIE ZACHWALA PRZEZ TELEFON A PÓŹNIEJ JAK ROZPAKUJESZ JEST ZONK. RZECZY, KTÓRE WYPAKOWAŁEM BYŁY POPLAMIONE, DZIURAWE I ŚMIERDZĄCE. TE SZMATY NAWET NIE NADAJA SIE NA CZYŚCIWO! PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH!!!
    • cieman13 Re: Opinie o hurtowniach 19.10.14, 22:48
      Witam
      Zapraszam na zaktualizowana strone internetowa naszej hurtowni na której znajda Panstwo informacje o naszej hurtowni, przykładowe zdjęcia odzieży, obuwia, torebek, cennik, koszta wysylki oraz adres.
      www.alicjaipawel.pl
      Pozdrawiamy i zapraszamy do wspolpracy
    • szwecja.hurt Odzież Używana, Robocza Fristads, Pościele 5,5 kg 20.10.14, 21:08
      Witam
      Jestem importerem prowadzącym hurtownię z odzieżą szwedzką. Odzież jest zbierana od 1998 roku z kontenerów należących do mojej szwedzkiej rodziny porozstawianych w miejscowościach Sztokholm, Goteborg oraz Malmo.
      Sprowadzam ładunki pełnogabarytowe 15-17,5 tony. Towar jest to wglądu w Lesznie (Wielkopolska)
      W ofercie również odzież robocza oraz szpitalna marki Fristads, pościele, koce, narzuty oraz prześcieradła.
      Zapraszam Państwa do współpracy.
      Cena 5,50 kg do negocjacji

Pozdrawiam
      Piotr Langner
      665 829 101
      szwecja.hurt@gmail.com
      www.odziezszwedzka.pl
    • mariolaa34 Re: Opinie o hurtowniach Gabi Kutno 06.11.14, 14:03
      Polecam towar dostarczony na drugi dzień crem damski jak najbardziej warty swojej ceny. Chyba nareszcie znalazłam hurtownie jakiej szukałm. Piszcie swoje opinie
      • mariola22au Re: Opinie o hurtowniach Gabi Kutno 08.01.15, 21:53
        Czy ktoś kupował w Hurtowni Gabi Kutno proszę o recenzje tej hurtowni.
        • najlepszy.next Skupujemy odzież posklepową 19.01.15, 15:14
          skupujemy odzież posklepową męską , dziecięcą oraz gospodarstwo domowe ( firany , pościel , obrusy , zasłony itp. )
          Płacimy gotówką 1 zł za kilogram
          kontakt 509 828 368 , 513 080 540
          • najlepszy.next Oferta specjalna!!! 21.01.15, 12:13
            Serdecznie zapraszamy na zimową wyprzedaż odzieży używanej
            Wiele pozycji w atrakcyjnych cenach !!! Wysoka jakość oferowanego towaru !!!!

Swetry od 2 zł za kilogram , kurtki mix od 4 zł za kilogram
            bluzki damskie od 4 zł za kilogram , Zakiety damskie od 4 zł za kilogram
            torebki od 8 zł za kilogram oraz wiele innych pozycji

Zapraszamy od poniedziałku do piątku
            w godzinach od 8 do 16
            Sobota od 9 do 13

Hurtownia Next
            ul. Ostrówek 2
            27-600 Sandomierz
            tel 509828368
      • mariola22au Re: Opinie o hurtowniach Gabi Kutno 16.04.15, 20:10
        Oszustwo nie dostałam towaru który zamawiałam a pieniędzy też nie zwrócili.
      • mariola22au Re: Opinie o hurtowniach Gabi Kutno 16.04.15, 20:21
        Uważajcie na Hurtownie Gabi Kutno to oszuści zakupiłam towar na próbę za 300 zł i otrzymałam zupełnie co innego niż zamawiałam niby przez pomyłkę, ale jak miałam otrzymać właściwy towar to przez 3 tygodnie paczka nie mogła do mnie dotrzeć niby wracała, a kiedy poprosiłam o zwrot pieniędzy to przez miesiąc się nie doczekałam .
        • mariola22au Re: Opinie o hurtowniach Gabi Kutno 16.04.15, 20:27
          Oszuści Hurtownia Gabi Kutno uważajcie
    • skarbeczek72 Re: Opinie o hurtowniach PATI MEŁNO 30.11.14, 18:42

Fajny towar sortowany w niskich cenach
      • szwecja.hurt Importer - Odzież Niesort,Robocza Fristads 03.12.14, 08:47
        Witam
        Polecam hurtownię rodzinną z tradycją sięgającą lat 90 będącą jednocześnie bezpośrednim importerem. Towar w 100% nie sortowany. Na przełomie lat, jakość została doceniona została przez wielu bezpośrednich odbiorców na terenie Polski. Towar wysyłany bezpośrednio ze źródeł w Szwecji - Sztokholm, Malmo, Goeteborg lub odbiór z placówki w Wielkopolsce w Lesznie. Możliwy dowóz. Towar również bezpośrednio z TIRa, możliwość informowania.
        Polecam również szwedzkie pościele używane, prane, prasowane oraz segregowane, jak i również odzież roboczą renomowanej firmy Fristads. Na stronie internetowej znajdą Państwo faktyczne zdjęcia produktu.
        Oryginał - 5,50 zł/kg
        Odzież robocza niesortowana- 5,50 zł/kg
        Odzież robocza sortowana- 8,00 zł/kg
        Pościele - 4,50 zł/kg
        Pozdrawiam
        Piotr Langner
        Kontakt:
        665 829 101
        szwecja.hurt@gmail.com
        www.facebook.com/odziezszwedzka
        www.odziezszwedzka.pl
    • saverio12 Re: Opinie o hurtowniach 03.12.14, 14:57
      Witam ..poszukuje dobrej hurtowni z odzieża uzywanej w zachodniopomorskim..Prosze o kontakt tel..514197975..Dziekuje za pomoc..
      • niesort-irlandia2014 Re: Opinie o hurtowniach 03.12.14, 15:00
        zapraszam po odziez bezposrednio do Irlandii
        prosze o meila wysle oferte
        • emi413 Re: Opinie o hurtowniach 04.12.14, 23:31
          Witam Proszę o ofertę na e-mail emi413@gazeta.pl. pozdrawiam
          • tomaszs76 Re: Opinie o hurtowniach 04.12.14, 23:34
            Zapraszamy na naszą stronę, tam są informacje, które zainteresują. www.hurtownia-pati. pl
          • ubraniazirlandii Re: Opinie o hurtowniach 08.12.14, 13:37
            Mieszkam w Irlandii, posiadam własny skup odzieży używanej.Osobiście skupuję odzież i sortuję, Wybieram tylko te rzeczy które nie posiadają żadnych wad czy uszkodzeń i są w bardzo dobrym stanie. W ofercie mam towar z pierwszej ręki ,bez jakichkolwiek pośredników.Posiadam odzież damską ,męską ,dziecięcą,buty,torebki,paski.Jeśli chodzi o marki to są wszystkie które istnieją obecnie na rynku ,standardowe sieciówki jak i
            oryginalne rzeczy.
            W ofercie mam towar pierwszego i drugiego gatunku oraz cream,

W ofercie mam również ładną biżuterię nową, używaną i tzw.retro.
            Biżuteria jest w bardzo dobrym stanie,nieuszkodzona ,kompletna.
            Wysyłka bezpośrednio z Irlandii,posiadam taniego i zaufanego przewożnika i odpowiadam ,że towar dotrze w nienaruszonym stanie. kontakt: ubraniazirlandii@gmail.com
            • emi413 Re: Opinie o hurtowniach 09.12.14, 00:07
              Witam Proszę o ofertę cenową na e-mail emi413@gazeta.pl pozdrawiam
            • jadwiga1964 Re: Opinie o hurtowniach 02.01.15, 08:02
              Witam poproszę o cennik i informacje skąd miała bym odbierać towar ja mieszkam w Warszawie
              mój mail; jadwiga1212@onet.eu
              Pozrawiam
              • tomaszs76 Re: Opinie o hurtowniach 02.01.15, 10:03
                Witam
                Cennik ma Pani w mailu. Miejscowość Mełno k./Grudziądza, kujawsko-pomorskie. Kieruje się Pani na Gdańsk, potem na Bydgoszcz, Sierpc, Rypin, na Brodnicę, potem na Grudziądz. W Radzyniu Chełmińskim na Łasin, następnie będzie Zakrzewo i Mełno tuż za przejazdem kolejowym na prawo - jest szyld.
                Pozdrawiam
                hurtownia-pati
        • jadwiga1964 Re: Opinie o hurtowniach 01.01.15, 16:41
          jestem zainteresowana poproszę o ofertę wraz z cennikiem na maila
          jadwiga1212@onet.eu
    • szwecja.hurt Importer - Odzież Niesort,Robocza Fristads 04.12.14, 08:40
      Witam
      Polecam hurtownię rodzinną z tradycją sięgającą lat 90 będącą jednocześnie bezpośrednim importerem. Towar w 100% nie sortowany. Na przełomie lat, jakość została doceniona została przez wielu bezpośrednich odbiorców na terenie Polski. Towar wysyłany bezpośrednio ze źródeł w Szwecji - Sztokholm, Malmo, Goeteborg lub odbiór z placówki w Wielkopolsce w Lesznie. Możliwy dowóz. Towar również bezpośrednio z TIRa, możliwość informowania.
      Polecam również szwedzkie pościele używane, prane, prasowane oraz segregowane, jak i również odzież roboczą renomowanej firmy Fristads. Na stronie internetowej znajdą Państwo faktyczne zdjęcia produktu.
      Oryginał - 5,50 zł/kg
      Odzież robocza niesortowana- 5,50 zł/kg
      Odzież robocza sortowana- 8,00 zł/kg
      Pościele - 4,50 zł/kg
      Pozdrawiam
      Piotr Langner
      Kontakt:
      665 829 101
      szwecja.hurt@gmail.com
      www.facebook.com/odziezszwedzka
      www.odziezszwedzka.pl
    • sebra7 Sortownia Wielkopolska 13.02.15, 15:11
      Witam,

Jestesmy nową sortownią. Nasz produkt jest bardzo prosty: Kupujemy niesort z Anglii, odrzucamy wszsytko co nie jest odzieżą, lub jest poprute, brudne itp.

Całą resztę dzielimy na odzież dziecięcą i odziez dla dorosłych. W środku dużo perełek no i atrakcyjna cena: 11,99 zł / kg

Zapraszam

Hurtownia Zadek Poznań
      500 478 362
    • mickey2 Re: Opinie o hurtowniach 15.02.15, 20:39
      Posrednicy? To juz przeszlosc! Posiadam bezposredni kontakt do Organizacji Charytatywnej w Austrii, zajmujacej sie zbiorka odziezy uzywanej na terenie Austrii (Tyrol, Vorarlberg), Niemiec (bogaty region Jeziora Bodenskiego), a takze Szwajcarii.
      100% pewnosci oryginalnego towaru, ktory zawiera oczywiscie torby, paski, a takze obuwie w sporych ilosciach. Jako pierwszy odbiorca z terenu Polski wejdz w posiadanie takiego towaru, BEZPOSREDNIO OD ORGANIZACJI!
      Jezeli Twoj biznes prosperuje, ale chcialbys, aby prosperowal jeszcze lepiej- pomoge Ci w rozkreceniu sklepu z odzieza uzywana, a takze hurtowni odziezy uzywanej! Posiadam bardzo duze doswiadczenie w prowadzeniu zarowno sklepu, jaki i hurtowni.
      Zapraszam do kontaktu! Tel.: 505-508-349
    • tusentakk44 Re: Opinie o hurtowniach 02.03.15, 14:15
      odziez z wieszaka na slasku NORWEGIA www.tusentakk.4vip.pl
    • sort-eks **Sort-eks** Tarnow Małopolska Sort Outlet Butik 04.03.15, 12:01
      W naszej ofercie znajdą Państwo odzież i dodatki z Anglii.

Jest to odzież skupowana przez skup odziezy w Wali
      W towarze, który oferujemy, znajduje sie markowy, modny mix odzieży:
      •damskiej
      •meskiej
      •małodzieżowej
      •dzieciecej.

wzbogacony ponadto o biżuterię, paski, buty, torebki oraz odzież nową z metką.
      Znajdą tu Państwo takie firmy jak:Adidas, Marks & spencer, Oasis, Zara, H&M , Mango, Lacoste, River Island, Next , Nike, Umbro, Reebok, Karimor i wiele innych znanych marek angielskich

W towarze nie znajdą Państwo pościeli, zabawek,oraz zapychaczy.
      Odzież bez odrzutu bez plam dziur prosto na wieszak
      Towar do obejrzenia w Polsce
      Możliwość wysyłki
      więcej szczegółów pod numerem telefonu 532 701 791
      www.sort-eks.pl
      Zapraszamy
      • najlepszy.next Hurtownia odziezy uzywanej zaprasza na zakupy 06.03.15, 13:35
        Oferujemy wysokiej jakości odzież sortowaną we własnej sortowni, pakowaną asortymentowo- kurtki, polary, swetry, sport, spodnie rurki, bluzki, koszulki, sukienki, Extra sort oraz wiele innych .Zapewniamy atrakcyjne ceny już od 4 zł za kilogram odzieży w pierwszym gatunku .
        Sandomierz ul. Ostrówek 2
    • najlepszy.next Oryginalny angielski niesort 16.03.15, 11:32
      Angielska firma z siedzibą w Polsce oferuje oryginalny , niegrzebany niesort ( Londyn , Esex , Liverpool ) solidny dostawca który poszukuje stałych odbiorców w Polsce . Możliwość sprawdzenia towaru przed zakupem . Minimalny zakup 100 kg . Cena 1,30 GBG
      Zapraszamy do magazynu w Sandomierzu gdzie można ocenić towar
      kontakt 509828368
    • a_g_n_i_e_s_z_k_a_i Re: Opinie o hurtowniach 19.03.15, 21:16
      Witam ,polecam hurtownie odziezy z USA Americanfaschion. W Stargardzie Szczecinskim Ubrania czyste, pachnace. Mila obsluga. Przystepne ceny ,duzo markowych rzeczy .
      • emilia848 Re: Opinie o hurtowniach 24.07.15, 20:58
        Witam.Bardzo poważnie myślę o otwarciu sklepu z używaną odzieżą.Chcę by to była odzież dobrej jakości i w przyzwoitych cenach.Czy możecie mi polecić dobrą (uczciwą) hurtownie.Dodam że jestem z lubelskiego.
        • tomaszs76 Re: Opinie o hurtowniach 25.07.15, 09:17
          Witam
          Hurtownia-pati
          Tel. 693 097 000
          Odzież jest bdb jakości i w przyzwoite cenie.
          Zapraszamy
        • usedclothescollectionuk Re: Opinie o hurtowniach 03.08.15, 12:44
          zapraszam na zakupy besposrednio z anglii.

mamy swoje wlasne skupy odziez jest w idealnej kondycjii.

nasza strona www.usedclothescollection.uk
    • uzyw-anna Re: Opinie o hurtowniach 14.04.15, 23:27
      W temacie "hurtowników" to radzę uważać wszystkim slazakom dolnym i górnym na tych oto kombinatorów. Prawie utopilam przez nich dwa sklepy. Dopiero teraz wychodzę z tarapatów. Handel odzieżą "Agata" kupiłam na zachętę 200 kg niesortu i był przyzwoity, a gdy zamówiłam cały samochód to okazał się odpad (3/4) z posklepówką.. Znajomą (byłą:( ) której ich poleciła tak samo zrobili. Ich nr to 664946810 bo zauważyłam że nazwę tez lubią zmieniać.. Uważajta
      • blazej2225 Re: Opinie o hurtowniach 06.02.17, 22:27
        Witam serdecznie,do zaoferowania mamy dla państwa odzież prosto z Anglii.Nasza odzież to gatunek 1 + Cream MIX LUX!!!!Wszystkie rzeczy nadają się idealnie na wieszak,odzież jest ułożona w każdym worku w kostkę,u Nas towar można w 100% sprawdzić!!! Dowozimy pod wskazany adres do klienta.Więcej informacji udzielę telefonicznie 662 339 760 lub 0044 7845 132 580 na życzenie klienta wystawiam faktury.Cena za kilogram 15zł,przy większych zamówieniach dajemy rabaty!!!Zapraszamy do Współpracy..!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka