akape 19.05.06, 21:43 Takie ciuszki mozna znaleźc w Rzeszowie? Niesamowite. Gdzie ty zaglądasz? Na Targową czy Wincentego Pola k. Politechniki? Czy może orientujesz sie gdzie można znaleźc ładne rzeczy na trzyletnie dzieciaczki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doda1983 Re: Rzeszów - doda1983 19.05.06, 21:59 <zawstydzony> No jasne, że można ;) Zaglądam do ciucholandów na Grunwaldzkiej, Targowej, Gałęzowskiego. Do innych sporadycznie. Na W.Pola nie chodzę, bo to za daleko dla mnie, pozatym tam są tylko ładne dziecięce ciuchy, te duże takie sobie. W dzieciach to sie jeszcze nie "specjalizuję" ;) - ale zagląnij do tych wyżej wymienionych i do "Kamila" (koło pizzeri bartolini na Rejtana). Pozdrawiam Odpowiedz Link
akape Re: Rzeszów - doda1983 19.05.06, 22:06 Dziękuję bardzo. Szukam jakiś ciekawych ciuszków dla mojego synka. Na razie udało mi sie upolowac kilka bluz Esprit, dzinsy i ładną kurtkę z Gap, ale w Łańcucie. Może tam gdzie piszesz znajde i coś dla siebie? Odpowiedz Link
malwinka_usenet Re: Rzeszów - doda1983 20.05.06, 00:06 O, na Gałęzowskiego to i ja polecam (Rz. to moje rodzinne miasto, jestem tam parę razy roku) - ostatnio kupiłam tam doskonałe sztruksy i dżinsy (501!) Levi'sa po 5 zl sztuka :-) W Warszawie chyba niemożliwe ;-) Odpowiedz Link