guga24 22.06.06, 23:47 Witam wszystkich na forum, mam pytanie czy ktoś był w hurtowni w Jeżowie, wybieram się tam w sobote, ale może nie warto to dla mnie długa droga. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lublin1966 Re: Łódź-Jeżów 23.06.06, 17:26 Jeżeli to Zolaj to jedź .... jak najbardziej... chociaż 370 kg niesotu który od nich kupiłem po 5,50 zł/kg mogę Ci sprzedać po 0,50 zł/kg w całości.... Ale jedź - Jeżów to piękne portowe miasto... :) Odpowiedz Link
guga24 Re: Łódź-Jeżów 23.06.06, 21:18 Dzięki za ostrzeżenie, przyjełam do wiadomości, a może wiesz coś o Eurolandzie i Trafice w Radomiu.Z góry dziękuje za odpowiedź. Swoją drogą czy już nigdzie nie sprzedają uczciwego niesortu. Odpowiedz Link
lublin1966 Re: Łódź-Jeżów 24.06.06, 08:57 Niestety nie byłem w hurtowniach które wymieniasz, ale nauczony doświadczeniem swoim i innych wiem że nie istnieje pojęcie uczciwego bądź nieuczciwego niesortu. Wszystko zależy od dzielnicy w której zbierana jest odzież. Jeżeli jest to lepsza /BOGATA/ dzielnica to rynek jest tak opanowany przez Polaków,Ruskich i inne nacje, że nie trafia to już do dalszej odsprzedaży w stanie oryginalnym. A jeżeli jet to biedna dzielnica to - jedzie to do Polski i zawala sklepy naiwnych ludzi liczących na nowiutkie Levisy czy H&M-y w środku /najlepiej z metkami:)/ Pozdrawiam Odpowiedz Link
guga24 Re: Łódź-Jeżów 24.06.06, 22:51 Wielkie dzięki.Byłam w Eurolandzie-brrrr ;( -towar stary, zatęchły,zbutwiały. Fakt dziewczyny dopiero zaczynają,ale z czterech worków można uzbierać 5 kg czegoś?do sprzedarzy, do trafiki nie dojechałam. Byłam w Impex-e, szefostwo niemiłe a z towarem ktoś manipulował,poprzednio miałam ładne dziecko (angielskie),teraz mieszane z niemcem. Moja wina powinnam przepatrzyć worek do końca, nie do połowy, naiwnych nie sieją sami sie rodzą, niesort zresztą też wymieszany widać po metkach. Do Jeżowa nie jechałam. Odpowiedz Link
guga24 Re: Łódź-Jeżów 24.06.06, 22:57 I jeszcze coś wiem że stan orginalny w pojeciu polskich hurtowników nie istnieje, z tego powodu uruchomiłam znajomości w Irlandi, choć nie tródno tam o towar, to musze zebrać dużo kasy,a jak będę kupować taki towar jak dziś to do świąt nie uzbieram. Odpowiedz Link
suskijacek1 Re: Łódź-Jeżów 26.06.06, 20:07 Zapraszam na śląsk do bytomia. Mam kilku klientów z łodzi. Im się oplacilo. Coś o nas na www.crim.54.pl guga24 napisała: > Witam wszystkich na forum, mam pytanie czy ktoś był w hurtowni w Jeżowie, > wybieram się tam w sobote, ale może nie warto to dla mnie długa droga. Odpowiedz Link