Dodaj do ulubionych

dobry lumpex sosnowiec lub katowice

02.05.07, 11:04
ktoś zna??? dajcie namiary
Obserwuj wątek
    • dagcorkakasi Re: dobry lumpex sosnowiec lub katowice 31.05.07, 12:20
      Witam.Kilka ciucholandów w Katowicach , które znam:
      -wspominany na forum duży ciucholand przy A.Korfantego. Obok superjednostki.
      Ogromny wybór a towar według mnie bardzo dobry. Ceny zróżnicowane .Np.kurtki są
      droższe , ale warto. Trafiaja sie naprawdę porządne rzeczy. Zawsze jak tam idę
      coś mi sie spodoba.Polecam .

-"Retro"zaraz obok w budynku superjednostki ...wystrój bardzo ciekawy.
      Właściecielka bardzo sympatyczna. Miejsce robi wrażenie.Przeważnie ciekawa
      muzyka (to duży plus :) Ale ciuchy przeciętne.Trzeba trafić na dobry towar.
      Mnie udało sie raz kupić etniczną sukienkę i torebkę. I właśnie spotkać tam
      można takie rzeczy w stylistyce ludowej, etnicznej, hippisowskiej....Kolczyki,
      torebki .Jeżeli ktoś lubi taki styl, to warto odwiedzać to miejsce. Ja
      osobiście lubię :)

-w "Ślązaku" wczesniej na piętrze , teraz na niskim parterze. Na początku były
      ciekawe rzeczy. Teraz , kiedy mają dużo klientów wydaje mi sie ,że ciuchy są
      gorsze. Juz parę razy wyszłam z pustymi rękoma. I co gorsze nic mi sie nawet
      nie podobało. Poważnie sie zastanawiam ,czy jeszcze tam wróce...A Szkoda
      zapowiadał sie ciekawy ciucholand:(

-Dobry ciucholand na ul.Warszawskiej . W bramie. Tam , gdzie antykwariat.Dwa
      piętra.Dostwy towaru poniedziałek i wtorek. Mam dość dobre zdanie o tym
      miejscu. Nie kupiłam tam nic jeszcze , ale przymierzałam sporo rzeczy. Trafiają
      sie ciekawe ciuchy.Warto tam zajrzeć.

-Ciucholand blisko budynku Dworca. Wejście obok sklepu Big Star . Schodami w
      górę. Słyszłam wiele dobrego o tym mijescu. Mnie nie udało sie jeszcze nic tam
      kupić.Ostatnio trafiałam na dzien dostwy towaru ...Było tyle ludzi ,że
      wycofałam się po chwili zastanowienia.
    • dagcorkakasi Re: dobry lumpex sosnowiec lub katowice 31.05.07, 12:31
      Okolice placu Miarki :
      Na ul.Kościuszki (blisko budynku Dworca) dwa ciucholandy w bramie.
      Na ul.Andrzeja tez w bramie. Chyba jest jeden właściciel tych 3 sklepów. Towar
      średniej jakości.

To wszystkie miejsca , które znam? Możecie polecić jeszcze inne miejsca?:)
      • gazetaforum Re: dobry lumpex sosnowiec lub katowice 04.06.07, 19:14
        super dzięki :)
    • gabrysia_s Re: dobry lumpex sosnowiec lub katowice 05.06.07, 21:22
      W Sosnowcu na Gospodarczej w pawilonach, fajny, dużo modnych ciuchów, tylko z
      cenami czasem przesadzają.
    • rzepiszka Re: dobry lumpex sosnowiec lub katowice 09.07.07, 15:37
      Sosnowiec:

ul Naftowa, naprzeciwko lodziarni. duzy wybor ale trzeba miec zmysl lowcy:
      straszny nieporzadek i trzeba polowac. wybor duzy i ciekawy, ceny nawet nawet:
      niektore rzeczy wycenione inne za symboliczna zlotowke.

ul Pilsudskiego, wielki pawilon. kiedys miescila sie w nim dywyta. uwielbiam ten
      sklep: jest wielki i panuje w nim idealny porzadek. rzeczy porozwieszane
      kolorami, fasonami, czesciami garderoby. np: czarny sweterek z rekawem 3/4
      powieszony jest na koncu palety barw sweterkow z rekawami 4/4. Polecam.
      • simonka79 Re: dobry lumpex sosnowiec lub katowice 16.01.08, 11:02
        w Katowicach moge polecieć ciucholand na ul. Francuskiej blisko skrzyżowania
        Lompy z Francuską, jest obok Centrum Nurkowego. Dość duży, ciuchy są
        porozwieszane, na wagę i wycenione (czasem trochę liczą. Są tam też rzeczy dla
        dzieci - można trafić na nówki bardzo ładne.
        A co do Sosnowca to jest ogromny, chyba największy jaki znam na ul. Teatralnej
        przy Supermarkecie (dawne NOMI). Sklep podzielony na dwie części wycenioną i na
        wagę po 10 zł. Te na wagę trochę słabe ale można znaleźć coś ładnego, a na
        wycenie to naprawdę dużo fajnych ciuszków, dla dzieci również. Polecam!!!
    • szybki_lopes Re: dobry lumpex sosnowiec lub katowice 24.06.08, 22:51
      Nikt nie wymienił ciucholandu przy gliwickiej.Dwa tuż obok siebie.
      Jedne trzypoziomowy. Jeden na parterze.
      • michalgonet Re: dobry lumpex sosnowiec lub katowice 01.07.09, 16:57
        a te przy gliwickiej to gdzie? jestem w Katowicach od niedawna, a gliwicka aż do
        Chorzowa się ciągnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka