aja1974 Re: SUPER SORT WARSZAWA TANIO 24.05.07, 21:28 i co, mam cię szukać po całej Warszawie??? Odpowiedz Link
supersort Re: SUPER SORT WARSZAWA TANIO 24.05.07, 23:04 hurtownia jest w trakcie zmiany magazynu od czerwca bede równiez na pulawskiej od poczatku czerwca mam dostawe 4 lub 5 czerwiec . pozdrawiam Odpowiedz Link
andrew165 Re: SUPER SORT WARSZAWA TANIO 25.05.07, 15:45 Drogo. Ja kupuję tuż pod W-wą za 13 zeta/kg. Z jakiego to kraju? Odpowiedz Link
supersort Re: SUPER SORT WARSZAWA TANIO 25.05.07, 18:01 to super letni sort z francji z paryza co z tego ze tanio pod warszawą jesli moze ktos to sprowadza z niemiec to nimcy sa blizej i pod warszawa lokal tanszy lokal na pulawskiej ? jestem na puławskiej . i mam bardzo dobry letni sort Odpowiedz Link
andrew165 Re: SUPER SORT WARSZAWA TANIO 26.05.07, 19:10 Kupuję towar sprowadzany z Anglii, nie z Niemiec. Wiesz, nie wiem czy Ty się tak tą Puławska podniecasz... dla mnie, jako potencjalnego klienta to wcale nie jest jakaś super lokalizacja, bo mi np. na mysl o przebijaniu się do Ciebie na tę Puławską w godzinach szczytu całkowicie odchodzi ochota na takie zakupy... A tak - jadę sobie na luzie, bez korków... Mam do Ciebie jeszcze jedną uwagę - na prawdę wystarczy jak dasz jedno swoje ogłoszenie, nie musisz tego robić kilka razy albo np. dwa razy w jednym Twoim wątku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
maciejowka6 Re: SUPER SORT WARSZAWA TANIO 06.08.07, 18:51 Anglia w tej cenie to tylko Chotomów. Odpowiedz Link
majka1121 Re: SUPER SORT WARSZAWA TANIO 25.05.07, 17:53 Proszę o blizsze informacje na @.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
maksymilian044 Re: SUPER SORT WARSZAWA TANIO 25.05.07, 20:27 ja proszę o ofertę jak można ze zdjęciami - Mad_maks@vp.pl Odpowiedz Link
supersort Re: SUPER SORT WARSZAWA TANIO 25.05.07, 20:59 witam Posiadamy sort letni za 19 zl z Francji z Paryza. Niesort za 15 zl równiez z Francji z Paryża można przeglądać worki, w tej chwili jesteśmy w trakcie zmiany magazynu,najblizszą dostawe mamy 6 czerwca . zapraszamy jesteśmy elastyczni. :) Pozdrawiam bedziemy w warszawie na puławskiej . Odpowiedz Link