ciuchyfrancja 28.01.08, 23:10 Sprzedam francuską odzież sortowaną damska, męska, dziecieca 25 zł/kg. Odbiór ciuchów osobisty w Warszawie lub sprzedaż wysyłkowa. Tel. 606-193-770 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimiszka Re: ZAPRASZAM DO FRANCUSKIEJ HURTOWNI ODZIEZY UZY 28.01.08, 23:19 jest to hurtownia ,czy tylko jednorazowa sprzedaz .już raz pytałam ,ale nie otrzymałam odpowiedzi Odpowiedz Link
ciuchyfrancja Re: ZAPRASZAM DO FRANCUSKIEJ HURTOWNI ODZIEZY UZY 29.01.08, 09:57 Jest to Hurtownia Odpowiedz Link
benasokol Re: ZAPRASZAM DO FRANCUSKIEJ HURTOWNI ODZIEZY UZY 27.03.08, 14:35 Otwieram sklep z odzieza uzywana Interesuje mnie sprzedaz wysylkowa , osobista sowniez. Prosze o kontakt i zdjecia na benasokol@o2.pl Odpowiedz Link
fetka123456 Re: ZAPRASZAM DO FRANCUSKIEJ HURTOWNI ODZIEZY UZY 18.08.08, 10:50 Otwiera sklep z używaną odzieżą , proszę o kontakt i ofertę , parę zdjęć. Mój nr tel 502924155, Kuferrawa@o2.pl Pozdrawiam Edyta Gawlikowska Odpowiedz Link
greenluck Re: ZAPRASZAM DO FRANCUSKIEJ HURTOWNI ODZIEZY UZY 23.08.08, 18:41 Polecam Green Luck !!! greenluck@wp.pl We wrześniu Sortownia z Wielkiej Brytanii -African Clothing Exports otwiera swoje przedstawicielstwo w Polsce!!! NARESZCIE!!!Bez pośredników, bez importerów, bez dodatkowych kosztów i najważniejsze !!!!najuczciwszy pod słońcem towar. Sortujemy na terenie Irlandii Północnej około 170 ton irlandzkiego D2D w TYGODNIU!!!!!- to jest ponad 10 tirów w tygodniu – tylko 5% najlepszej odzieży trafi do Polski .Najniższe ceny,super jakość!!!! Pełną ofertę z cennikiem prześlemy na maila!!!! Zostaw swój numer telefonu, nasz handlowiec skontaktuje się z Tobą. Nasze logo to GREEN LUCK !!!!Zapraszamy do WSPÓŁPRACY SKLEPY I HURTOWNIE W CAŁEJ POLSCE!!! greenluck@wp.pl Odpowiedz Link