p.end.a 05.03.08, 16:52 Worki są pakowane po 15 kg jesteśmy bezpośrednim importerem , Sprzedam sort : Damski , dziecięcy , Męski 25 zł + Vat kg Sprzedaż wysyłkowa lub odbiór w Warszawie osobisty. Tel 606 193 770 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cweluszek Re: EXTRA SORT FRANCUSKI 08.03.08, 13:11 Witam ,co wchodzi w sklad sortu damskiego i czy posiadasz real foto towarku ktory checz wysylac? Odpowiedz Link
p.end.a Re: EXTRA SORT FRANCUSKI 10.03.08, 21:05 posiadam zdjecia jaki sort pana interesuje damski meski czy dzieciecy ? Odpowiedz Link
olta81 Re: EXTRA SORT FRANCUSKI 10.03.08, 22:04 Witam, mnie interesuje sort damski. Proszę o fotki i cenę przesyłki za 15 kg na próbę (zaczynam z francuzem dopiero) mail: ola.drozynska@interia.pl Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link
madi_28 Re: EXTRA SORT FRANCUSKI 14.03.08, 15:39 Interesuje mnie sort damski. Prosze o przesłanie przykładowych zdjęć. Ile kosztuje cena przesyłki 15 kg na próbę. Moj adres madi_24@tlen.pl Odpowiedz Link
nikolka90 Re: EXTRA SORT FRANCUSKI 12.03.08, 15:46 Witam, interesuje mnie sort dziecięcy i damski. Bardzo prosze o fotki, cennik i gdzie w Warszawie ewentualny odbiór. dziekuje Odpowiedz Link
p.end.a ZDJECIA SORTU 12.03.08, 21:06 Witam, Proszę mi podać adres email abym wysłał przykładowe zdjęcia sortu Hurtownia znajduje sie w Rembertowie tylko trzeba wcześniej umówić się telefonicznie.Tel-0-606-193-770 interesuje mnie sort dziecięcy i damski. Bardzo prosze o fotki, cennik i gdzie w Warszawie ewentualny odbiór. dziekuje Odpowiedz Link
p.end.a Link do przykładowych zdjęć sortu creamu 13.03.08, 16:50 www.allegro.pl/item327619262_odziez_uzywana_francuski_cream.html Odpowiedz Link
mimiszka Re: Link do przykładowych zdjęć sortu creamu 13.03.08, 19:53 Witam ,wnioskuję ,ze ogłoszeniodawca ,chyba nie bardzo chce sprzedać swój towar. Trudno raczej po reklamie na tych zdjęciach wywnioskowaqć co tam w tym worku jest. Towar zwinięty w kłebek i domyślaj się czy to jest spódnica ,czy sukienka llub bluzka. Ja rozumiem ze żądanie zdjęć towaru to głupota ,bo w każdym worku jest co innego i po zdjęciach nie określi się jakości towaru ,ale jeśli już są demonstrowane to niech będą porządnie wykonane . Bo takie zdjęcia raczej zniechęcają ,niż zachęcają do kupna. Odpowiedz Link
p.end.a Re: Link do przykładowych zdjęć sortu creamu 13.03.08, 20:44 pani mimiszko dla bardziej zainteresowanych posiadamy duzo wiecej i bardziej widocznych zdjec jest to duzy mix bardzo wysoko gatunkowe Odpowiedz Link
zaza1111 Re: EXTRA SORT FRANCUSKI 29.03.08, 22:50 Zauważyłam, że na allegro sprzedają Państwo pojedyncze sztuki, czy to oznacza, że w workach znajdują się ubrania, których nie udało się sprzedać na allegro? Odpowiedz Link
p.end.a Re: EXTRA SORT FRANCUSKI 30.03.08, 21:27 Pojedyncze sztuki jest to nowa kolekcja Reserved Paprocki & Brzozowski z metkami Odpowiedz Link