dagmara344 02.04.08, 21:36 uważajcie na hurtownie dom plast niesort jest tak przegrzebany że szkoda gadać,same przebrane szmaty Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpek77 Re: UWAGA NA DOM-PLAS 03.04.08, 09:18 Absolutnie się z tą opinią nie zgadzam!!! Kiedy brałaś od nich towar? Ja wczoraj irlandię i jestem zadowolony! Wiem że wszystko z wczoraj sprzedali ale dziś dostaną ponownie i ja na pewno pojadę kupić! Jak można nazwać towar "przegrzebanym" jak ja miałem nawet worek z nowymi rzeczami? A tak w ogóle ile razy od nich brałaś? Ja tam biorę dłuższy czas, systematycznie i nie potwierdzę Twojej opinii Odpowiedz Link
lechsokol Re: UWAGA NA DOM-PLAST 03.04.08, 10:01 Dagmara, masz 100 % racje! A Ci co ich tu bronia i polecaja to sami u nich pracuja. FIrma nagle zaczyna sie reklamowac i niby polecac na forum a tak na prawde ten ich towar to byle co. Tak samo zmiana cennika - czemu nie ma na stronie podanych cen?? Bo sa tak wysokie i tak kombinowane z vatem, ze to sie w glowie nie miesci. Dziwne ze na forum kazdy jakos zaczal ich polecac bo ja o nich ani slowa dobrej opinii nie slyszalem. Taka pseudoreklama i tak ma krotkie nogi... Odpowiedz Link
dom-plast2008 Re: UWAGA NA DOM-PLAS 03.04.08, 10:04 Witam szanowna Pani "dagmara344" Mam do Pani kilka pytań: cóż za przebrane szmaty Pani u nas kupiła jaki to nierost tak źle wypadł (jaki to nr dostawy)?? który z naszych oddziałów zaszczyciła Pani swoją obecnością?? a może skorzystała Pani z naszego bezpłatnego dowozu?? no i oczywiście jaką konkurencje Pani reprezentuje?? Pozdrawiam serdecznie zespół DOM-PLASTU Odpowiedz Link
aja1974 Re: UWAGA NA DOM-PLAS 03.04.08, 14:05 w niesorcie różnie można trafić. Ja sobie testuję wszystko co Dom Plast oferuje z niesortu ;] Jak narazie najgorzej wypadła Anglia żółta, miała być z najbogatszych dzielnic, masakra- na 145 kg- była JEDNA! reklamówka z ładnymi ciuchami. Reszta męskie ciuchy+ książki. Tym się już załamałam do końca :[ aha i było ze 20 pudełek puzzli i innych gier. Nie wezmę już tej Anglii na pewno! Nie sprawdzałam szkoły angielskiej, ale chyba Anglię sobie całkiem podaruję. Całkiem fajna jest zbiórka szkolna ze Szkocji i spinki. Irlandia też jak do tej pory ok, choć ostatnio sporo miałam gospodarstwa. Kto wie, może Dagmara też trafiła na taki towar jak ja w tej Anglii- wtedy jej post jest jak najbardziej uzasadniony. Odpowiedz Link
dagmara344 Re: UWAGA NA DOM-PLAS 04.04.08, 09:57 nie wiem co to za konkurencja jak mam sklepy,brałam anglie i wiem jak wygląda przegrzebany towar w interesie jestem od 9 lat Odpowiedz Link
dom-plast2008 Re: UWAGA NA DOM-PLAS 04.04.08, 12:40 Witam ponownie Pani Dagmaro. Nasza firma istnieje na rynku od 1989 roku (co daje 19 lat w "interesie"). Na naszych "krótkich nogach" jak wspomniał Pan Lechsokol, rozwijamy się znakomicie. W obecnej chwili mamy 6 hurtowni (planujemy otwarcia kolejnych)+ centrum dystrybucji które obsługuje klientów na terenie całej Polski - dosłownie od morza do tatr. Pani zaś w dalszym ciągu nie odpowiedziała na moje pytania: cóż za przebrane szmaty Pani u nas kupiła jaki to niesrost tak źle wypadł (jaki to nr dostawy), który z naszych oddziałów zaszczyciła Pani swoją obecnością, czy może skorzystała Pani z naszego bezpłatnego dowozu? Pozdrawiam serdecznie Zespół Dom-Plast'u :) Odpowiedz Link
wyszkow_dom-plast Re: UWAGA NA DOM-PLAS 15.04.08, 09:45 Widać,że konkurencja zaniemówiła z wrażenia.. Aha! i jeszcze jedno - tak na przyszłość jak będzie miała Pani zamiar nas dalej oczerniać --> Dom-PlasT a nie Dom-Plassss..;) Pozdrowionka Odpowiedz Link
m-tex Re: UWAGA NA DOM-PLAS 15.04.08, 12:44 Witam, widzę że teraz przyszła kolej na Was. Ja już to przerabiałem. Co nie puszczałem infornacji o dostawie to zaraz ktoś pisał ze szmaty mokre lub co mnie najbardziej rozbroiło, że sprzedaje podróbki w niesorcie a pewna pani jak dobrze pamiętam kupiła nawet 70 kilo jakiegoś fatalnego towaru .... tylko ze ja mam big-bagi od 150 w górę :):) Życzę prawdziwych wpisów i opinni oraz prawdziwych nie wirtualnych klientów. m-tex T.K :) Odpowiedz Link
wyszkow_dom-plast Re: UWAGA NA DOM-PLAS 08.04.08, 11:28 Witam Panią! Tak czytam to co Pani pisze i nie widzę tutaj żadnych konkretów. Najwyrażniej koleżanka,która już wcześniej próbowała nawiązać rozmowę ma rację,że reprezentuje Pani konkurencyjną firmę... Bylibyśmy wdzięczni, gdyby poinformowała nas Pani o szczegółach; gdzie miała Pani przyjemność tak strasznie się zawieźć..? jaka to była zbiórka i czy ocenia Pani całą naszą długoletnią działalność na rynku na podstawie jednorazowego zakupu czy też może długiej współpracy?;) Jeśli uzyskamy stosowne informacje być może uda nam się sprostać Pani oczekiwaniom... a "same przebrane szmaty" okażą się dla Pani towarem nr 1 na rynku odzieży używanej:) Również serdecznie pozdrawiamy i czekamy na jakąkolwiek odpowiedź... Hurtownia DOM-PLAST:) Odpowiedz Link
kkiiia Re: UWAGA NA DOM-PLAS 27.05.08, 00:39 a ja sie z pania zgadzam ,towar jest przebrany doszczetnie.nie polecam niesortu nikomu,jesli zas chodzi o krem ładny jak sie trafi bo czasami tez lipa ale za te pieniadze sie nie opłaca.dom-plast to historia jakies 3 lata wstecz piekny az sie chciało woreczki otwierac a odkad zaczeli robic sort strasznie sie towar pogorszył.na 6 balotów 1 ładny.miło mi sie z nimi współpracowało dostawcy mili itd ale ile mozna słuchac ze towar pieknya w balotach odpady z sortu i do tyłu z tygodnia na tydzien wiesz cos na ten temat............ Odpowiedz Link
krazy12 Re: UWAGA NA DOM-PLAS 27.05.08, 08:14 a domplast nie ma swoich sklepów , słyszałem właśnie że wymiana w ich sklepach to wędruje do hurtowni i tu ...zonk dla kupujących? Odpowiedz Link
mexx49 Re: UWAGA NA DOM-PLAS 27.05.08, 10:28 Jak nie ma?Ma sklepy,wszyscy odbiorcy z okolic tej hurtowni to wiedza.potwierdzeniem na to sa metki z polskimi cenami w ich niesorcie.Zaraz bedzie wielki odzew zwolennikow i samych wlascicieli ale taka jest prawda.Niestety prawda w oczy kole... Odpowiedz Link
gawmix UWAGA NA DOM-PLAS 27.05.08, 10:45 To już wiedzą prawie wszyscy, ale dobrze że są tacy którzy ostrzegaja innych przed oszustami. A dom-plast są dobrzy ale w pisaniu postów na forum, prawie co trzeci post to dom-plast, żałosne... Odpowiedz Link