diana03 07.03.09, 09:55 Witajcie,czy ktoś moze birał ostatnio towar z tej hurtowni? co powiecie,jak to wyglada? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orchidea10 Re: MERKURY 15.03.09, 13:07 Brałam wg oferty najwyższej jakości sort dziecięcy (0-3 latka) w cenie 49 zł/kg - kupiłam 20 kg. 3/4 z tego to były ciuszki na maleństwa 0-6 m-cy, cztery sukienki,pozostałe to zwykłe bluzeczki i spodenki żaden super sort, "perełek" brak , dwie rzeczy nowe z metką, niektóre rzeczy z drobnymi bo drobnymi ale plamkami co extra creamie nie powinno miec miejsca, bedę szczęśliwa jak jakimś cudem wyjdę na zero, jedyny plus to uczciwa faktura - przynajmniej mam to w kosztach... Odpowiedz Link
modenasc Re: MERKURY 15.03.09, 17:39 Ja bralam u nich niesort. Za pierwszym razem byl dosc ladny, worki kolorowe (dtd), natomiast za drugim razem towar byl przegrzebany, czarne worki, tak samo zwiazane, a w nich niestety ...odpad co najmniej 60%. Na razie wyleczylam sie z zakupow w tej hurtowni. Odpowiedz Link
diana03 Re: MERKURY 15.03.09, 21:32 serdecznie dziekuje za odpowiedzi.Niestety skusiłam się na najdroższy z towarów dla dorosłych...jak pisałam-niestety...Kurcze ja juz nie wiem gdzie jest jakas dobra hurtownia...Ciągle próbuje jakies nowe miejsca i klapa...No ale ponoc dobre hurtownie sie nie ogłaszaja,a tym samym jak je znaleźć?.... Odpowiedz Link
annnusia1 Re: MERKURY 15.03.09, 23:06 Witam To proszę spróbować mojego towaru crem + I gat. razem . Cena konkurencyjna. F-ry wystawiam. jjadzia@op.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
orchidea10 Re: MERKURY 15.03.09, 22:17 Poniżej link z Allegro - na zdjęciach worki wyglądają identycznie jak te wysyłane przez hurtownię Merkury - oczywiście wyłącznie worki bo tych ślicznych ciuszków z dalszych zdjęc w nich nie ma... sprzedawcy konto zawieszono, to samo stało się z kontami powiązanymi tzn Yeti_2010 oraz NieLicytuj Już wczesniej te zdjęcia były używane na innych, prowadzonych przez oszustów, aukcjach - z tego co pamiętam w nickach pojawiało się "yeti" Odpowiedz Link
orchidea10 Re: MERKURY 15.03.09, 22:20 www.allegro.pl/item562356618_odziez_uzywana_niemowlak_krem_mix_anglia_0_3_lat.html :) Odpowiedz Link
diana03 Re: MERKURY 16.03.09, 10:41 oooo kurcze....ja tez sugerowałam sie fotkami z allegro... Odpowiedz Link
jagodzia11 Re: MERKURY 16.03.09, 21:48 O kurcze!!!!To ja jestem w szoku.Też sie sugerowałam obrazkami z allegro.Na szczęście nie zamówiłam.Czekałam na jakiekolwiek komentarze.Z tego wynika że wiele sprzedających na allegro to jedna wielka pomyłka.Jedna osoba pod różnymi nazwami.Mnie najbardziej dziwi i złości to super zapewnianie o jakości ciuszków.A jeśli ktoś wystawi negatywny komentarz to odpowiedz jest najczęściej taka:A CZEGO PANI SIE SPODZIEWAŁA PO TAKIEJ CENIE! No a przecież zapewnienia były o tzw.cremie.A gdzie uczciwość? Odpowiedz Link
diana03 Re: MERKURY 17.03.09, 10:12 Ja zamawiałam od kilku róznych sprzedawców i żaden nie sprzedał mi towaru,jaki był sugerowany...Do tej pory mam rzeczy,które nawet po złotówce nie zeszły... Odpowiedz Link
fantastic_sklepik Re: MERKURY 17.03.09, 10:38 bo jesteś głupia.oceniasz towar po zdjęciach,o które jak każdy baran z tej branży sie domaga,nie mając wyobrażni za grosz.każdy kto ma działający mozg wie ,że zdjęcia mogą pochodzić z jakiejś tam dostawy sprzed roku,albo ze strony internetowej z zagranicy np.ale jak na tępe polactwo przystało 90%na tym forum ciągle prosi o przysłanie zdjęć.ludzie,zacznijcie używać mózgów!!!! Odpowiedz Link
diana03 Re: MERKURY 17.03.09, 13:15 Dlaczego na każdym wątkunwpieprzasz swoje trzy grosze??? jakis emocjonalny popapraniec z ciecie czy jak?? co jest człowieku? zajmij się czyms pozytecznym a nie próbuj sie dowartościowywać tu,gdzie nikt nie pyta ciebie o ,,cenne" zdnie...Wyluzuj gosciu deczko. Odpowiedz Link
pati7775 Re: MERKURY 17.03.09, 13:38 diana03 napisała: > Dlaczego na każdym wątkunwpieprzasz swoje trzy grosze??? jakis > emocjonalny popapraniec z ciecie czy jak?? co jest człowieku? zajmij > się czyms pozytecznym a nie próbuj sie dowartościowywać tu,gdzie > nikt nie pyta ciebie o ,,cenne" zdnie...Wyluzuj gosciu deczko. POPIERAM!! Odpowiedz Link
diana03 Re: MERKURY 17.03.09, 18:07 sorki-wcięło mi pare liter,ale generalnie zainteresowani wiedza o co chodzi ;) Odpowiedz Link
eliza_12 Re: MERKURY 17.03.09, 19:43 Witam Kupiłam w tej hurtowni jeden worek damski 25 kg również po 49 zł za kg. Prawdą jest że każdy worek można sobie oglądnąć no ale tam jest przeszło 200 sztuk ciuchów więc popatrzyłam na 20 pierwszych z wierzchu i stwierdziłam że wezmę na próbę. Powiem tak, obiektywnie 40% super, 30% takie sobie - trzeba sprzedać raczej po kosztach , 20% badziewie i 10% masakra-gdyby mi ktoś płacił żebym to ubrała to nic z tego . To był mój pierwszy zakup i ostatni :( Pozdrawiam Odpowiedz Link
orchidea10 Re: MERKURY 17.03.09, 21:46 no właśnie... oglądnąc.... na stronie internetowej piszą, że można obejrzec kazdy worek.... ponieważ do Krakowa mam daleko prosiłam żeby w miarę możliwości wysłali worek którego jeszcze nikt nie otwierał (o naiwności!!!) na co otrzymałam odpowiedź, że worki są oryginalnie zaplombowane i nikt w nie nie zagląda ... ? cóż.... Odpowiedz Link
fantastic_sklepik Re: MERKURY 17.03.09, 22:15 to ty się wpieprzasz stary zapryszczaly,tlusty ,ohydny lumpie jeden z drugim.nic ci sie w zyciu nie udaje,bo masz sieczkę w mózgu zamiast kilku szarych komórek.wylazły ci wszystkie włosy i masz kompleks.te na klacie i na plecach cie krępuja,więc nawet z domu już sie boisz wychodzić,bo masz wrażenie ,że ludzie się na ciebie dziwnie gapią.stary zramolały kpeć Odpowiedz Link
eliza_12 Re: MERKURY 18.03.09, 20:36 Orchidea skąd jesteś może będę mogła pomóc , oczywiście nie jestem hurtownikiem ani naganiaczem :) Odpowiedz Link