anatemka 15.11.03, 06:15 beznadziejne to nasze forum. zawsze wchodze z nadzieja że będzie tu cos interesujacego i za każdym razem większe rozczarowanie, błeeee Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: beznadzieja 19.11.03, 16:38 anatemka napisała: > beznadziejne to nasze forum. zawsze wchodze z nadzieja że będzie tu cos > interesujacego i za każdym razem większe rozczarowanie, błeeee A Ty myslisz, że coś interesujacego z nieba spada? Samo z siebie się bierze? Załóż jakis interesujący wątek a wtedy zobaczymy. Te forum tworzą takie same osoby jak Ty. Niedługo forum Świdnik i tak zniknie! Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Pewna prawidłwość 20.11.03, 20:42 Zauważyłem że część dawnych prężnych forów..jak np. Świdnik przeżywają regres. Tymczasem inne fora które były jakby uśpione znacznie się uaktywniły.. U nas na forum Limanowa jest podobnie....Natomiast forum Zakopane i Gorlice przeżywają rozkwit..U Was chyba forum Zamość znacznie się ożywiło... Kurde czyby stara gwardia się wykruszała?? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Pewna prawidłwość 22.11.03, 20:36 Faciu a pamiętasz, kto mi pomagał rozkręcać F. Zakopane? Bo ja tak i dziękuję Ci za to, już nie mówię, że zapraszam! A pigwóweczka czekaaaaa na Ciebie. I ie w Zakopie, a w Lublinie, o ironio losu...Hej! Pozdrówka! Dla Forumowiczów Świdnik też! Do Limanowej wchodzilam, to mnie przeganiali, hehe. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Pewna prawidłwość 23.11.03, 21:08 O Ciupazko:)) Milo Cię zobaczyć..na naszym forum. Forum będzie niedługo zamknięte... Ja jeszcze buszuję na starym forum, z ktorego do Świdnika juz nie mozna wejść. Specjalnie zalogowałam się na nowym zeby zobaczyć stare kąty;) A Facio to nas wspomagał mocno, ale cóż, wszystko się kiedyś konczy:( Pozdrawiam Was serdecznie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Pewna prawidłwość 26.11.03, 18:55 lucy_z napisała: > O Ciupazko:)) Milo Cię zobaczyć..na naszym forum. Forum będzie niedługo > zamknięte... Ja jeszcze buszuję na starym forum, z ktorego do Świdnika juz nie > mozna wejść. Specjalnie zalogowałam się na nowym zeby zobaczyć stare kąty;) > A Facio to nas wspomagał mocno, ale cóż, wszystko się kiedyś konczy:( > Pozdrawiam Was serdecznie:)) Gdzie to nie mozna wejść??...bo jakoś zagmatwane toto i nie wiem o co biega?? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Pewna prawidłwość 26.11.03, 23:34 faciu napisał: > Gdzie to nie mozna wejść??...bo jakoś zagmatwane toto i nie wiem o co biega?? Ja urzędowałam do wczoraj na starym forum i to stare było już dla for regionalnych zamkniete. A od wczoraj juz jest tylko jedno forum, nowe, to nie ma problemu zeby tu wejść. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Pewna prawidłwość 22.12.03, 18:26 Ja tez nie zrozumiałam:) Kto nam zamyka forum swidnik????????????!!!!!!!!!!!!! Do boju!!!!!!! Na kogo krzyczeć!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja A tak przy okazji:) 22.12.03, 18:27 ile trzeba miesiecznie postów naklepać, żeby fora nie zamkneli?:>>> Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Pewna prawidłwość 26.11.03, 18:53 Ja o tej pigwówce pamiętam....I juz nie obiecuje bo znów bedzie ze obiecanki cacanki...Ale przeciez kiedyś bede miał moze czas czy to w Lublinie i w Zakopcu i na degustacje i na wspominki jakie sie ugadamy Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: beznadzieja 23.11.03, 17:29 no to weź i załóż interesujacy wątek. mnie nic nie przychodzi do głowy. zreszta najlepiej na gotowe:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: beznadzieja 24.11.03, 10:32 anatemka napisała: > no to weź i załóż interesujacy wątek. mnie nic nie przychodzi do głowy. zreszta > > najlepiej na gotowe:)))) Więc nie narzekaj, tylko pomyśl. To nie boli. A jak już pomyślisz, załóż wątek. Wtedy rozwinie się. Łatwo narzekać, trudniej coś zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: beznadzieja - nie przesadzajcie! 05.12.03, 23:56 Oooo! Peppe się odezwał! O nas też zapomniał, a nam już 10.000 stuknęło. Narazie gwardia mi nie nawala z wyjątkami, hehe... A czasami takiego czadu dają, ze tylko mrugam oczami. Ostatnio świetnie się bawiłam na koncercie Barbórkowym i gdzie? W Zakopanem. Zapraszamy do nas! A mój wpis to prezent Mikołajkowy! A żeby było ciekawiej to powiem wam, że moja szefica jest ze Świdnika. Hej! Żegnam! Uciekam z prezentami pod inne poduszki forumowe! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś