Gość: pepe Re: Rolltop, czyli zwijany notebook IP: *.net.inotel.pl 07.10.09, 12:56 Widocznie ten filmik zmontował jakiś wentyl... :-) Link Zgłoś
lukaszn022 Re: Rolltop, czyli zwijany notebook 07.10.09, 13:33 hehe :) Ale nie powiem pomysł bardzo fajny... ciekawe za ile lat będziemy chować laptopy do kieszeni? Link Zgłoś
Gość: baranek Re: Rolltop, czyli zwijany notebook IP: *.biol.uw.edu.pl 08.10.09, 12:45 Do pisania dużych tekstów może służyć piórko. Taki np. Windows 7 posiada bardzo dobry moduł wprowadzania ręcznego pisma - testowałem to w domu używając zwykłego tabletu. Wszystko chodzi bez problemów, rozpoznaje polskie znaki, łatwo można poprawiać poprzez skreślanie. Zachęcam do zabawy :D Jak dla mnie taki rolowany laptop jest wyśmienitym pomysłem! Link Zgłoś
Gość: saggi Re: Rolltop, czyli zwijany notebook IP: *.vln.skynet.lt 09.10.09, 10:55 Na temat pisania bezwzrokowo producent moze dodac dzwiek nacisniecia klawiszu ;) Link Zgłoś
Gość: oja Re: Rolltop, czyli zwijany notebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 10:42 spoko sprzet ale wole ten kolorowy www.high-tech.banzaj.pl/VAIO-CW-kolorowy-notebook-od-Sony-2525.html Link Zgłoś
Gość: drd Re: Rolltop, czyli zwijany notebook IP: *.mcr-bng-012.adsl.virginmedia.net 17.10.09, 00:14 swietne komentaze, cioty Link Zgłoś
Gość: M Re: Rolltop, czyli zwijany notebook IP: *.cs.ubc.ca 17.10.09, 01:25 Facet na filmie jest animacja. A ze marna, to budzi takie skojarzenia jak powyzej. Link Zgłoś
Gość: Szary Re: Rolltop, czyli zwijany notebook IP: *.icpnet.pl 17.10.09, 09:18 świetny koncept jazzanova :D Link Zgłoś
Gość: b Re: Rolltop, czyli zwijany notebook IP: *.finemedia.pl 17.10.09, 11:51 hahahaha, nie znałem określenia "wentyl" :)))) Pisanie na dotykowej klawiaturze to kwestia przyzwyczajenia. juz od wielu lat uznaję wyłącznie dotykowe ektany na telefonie i powiem Wam że jest to o wiele wygodniejsze niż zwykłe kliku-kliku. Poza tym taka klawiatura może być software'owo przekształcona w coś innego - np kilka dużych przycisków góra, dół, prawo, lewo i fire i świetnie służyć do np. gier :) Link Zgłoś
Gość: rzepicha Re: Rolltop, czyli zwijany notebook IP: *.chello.pl 17.10.09, 16:18 wentyl nie wentyl rolltop-a ma świetnego :-) Link Zgłoś
Gość: Martinocom Re: Rolltop, czyli zwijany notebook IP: *.25-79-r.retail.telecomitalia.it 20.10.09, 13:32 pomysl extra, bedzie nastemny na mojej liscie zakupow xD Link Zgłoś