Gość: Monika IP: *.biaman.pl 23.01.04, 20:47 Ostatnio kupiłam grę Chrome. Bardzo przypadła mi do gustu, już prawie ją kończę. Napiszcie proszę czy są jeszcze lepsze gry o podobnej tematyce? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: dominik666 Re: Chrome - czy są lepsze gry? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 22:36 tak HALO jest wspaniałe ... ale polecam soldier of fortune 2( halo jest raczej mało realistyczne) warto zobaczyć unreal 2 i call of duty !!! ... ps.niebawem wyjdzie wspaniała gra S.T.A.L.K.E.R ... fabuła rozgrywa się na terenach czarnobyla,grafika jest ponoć rewolucyjna ps. polecam tagże MAFIE i GTA VC .. Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Chrome - czy są lepsze gry? 23.01.04, 23:20 System Shock 2. Gra wiekowa ale klimat ma taki, że wszystkie resident evile czy silent hille wysiadają. Link Zgłoś
kollector Re: Chrome - czy są lepsze gry? 24.01.04, 00:36 Stalker nie będzie strzelanką a fabula jest oprata na radzieckim filmie z lat 70-tych ale wierzę iż będzie wypas! (film też ok) ja polecam BLACK HAWK DOWN (Delta Force) - super w trybie multiplayer! Vietcong - też sporo zabawy, no i wkrótce pogramy w HL 2 (szkoda, ze mnie gry szybko nudzą...)! Link Zgłoś
Gość: dominik666 Re: Chrome - czy są lepsze gry? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.04, 04:31 kollector napisał: > a fabula jest oprata na radzieckim filmie z lat 70-tych > ale wierzę iż będzie wypas! że jak ? :) "fabula oprata na radzieckim filmie" ... jakim ? wilk VS zając ??? :) www.stalker-game.com/index_eng.html ps. do trybu multiplayer polecam BF 1942 !!! ta gra jest po prostu genialna ! Link Zgłoś
Gość: Monika Counterstrike - pytanie IP: *.biaman.pl 26.01.04, 22:35 Czy do pogrania w Counterstrike potrzebna jest gra Half-Life? Link Zgłoś
Gość: kpsting Re: Chrome - czy są lepsze gry? IP: 12.152.252.* 26.01.04, 23:23 Nie sadze zeby dobor nazw "STALKER" i "The Zone" byl tylko przypadkiem w wymyslaniu fabuly do tej gry. Tak wiec, jest ona LUZNO oparta na filmie p.t. "Stalker" (rez. A.Tarkowski). To ze akcja dzieje sie na terenie Czernobyla jest juz dodatkiem tworcow gry. Link Zgłoś
da.killa Re: Chrome - czy są lepsze gry? 27.01.04, 01:01 Gość portalu: kpsting napisał(a): > Tak wiec, jest ona LUZNO oparta na filmie p.t. "Stalker" (rez. A.Tarkowski). Jak smutno, że młodzież nie wie, że film Tarkowskiego to ekranizacja genialnej powieści Strugackich... Link Zgłoś
Gość: kpsting Re: Chrome - czy są lepsze gry? IP: 12.152.252.* 27.01.04, 18:44 Wiedzialem ale nie powiedzialem 8-) Ksiazka, jak to zauwazyl nastepny forumowicz, ma inny tytul. Tworcy filmu pewnie znali i film i ksiazke wiec mogli wybierac. Nie chcialem sie w to dalej wdrazac bo w istocie odbieglbym od tematu watku >Jak smutno, że młodzież oj juz nie taka mlodziez Link Zgłoś
Gość: dominik666 Re: Chrome - czy są lepsze gry? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.04, 02:54 Gość portalu: kpsting napisał(a): > Nie sadze zeby dobor nazw "STALKER" i "The Zone" byl tylko przypadkiem w > wymyslaniu fabuly do tej gry. > Tak wiec, jest ona LUZNO oparta na filmie p.t. "Stalker" (rez. A.Tarkowski). To > > ze akcja dzieje sie na terenie Czernobyla jest juz dodatkiem tworcow gry. <CIACH> Film, oparty jest na kanwie czwartego rozdziału powieści braci Strugackich "Piknik na skraju drogi"; jest refleksją o prawdziwych wartościach ludzkich, o dążeniu do ideału i niebezpieczeństwach czających się na tej drodze, o "jurdostwie" wreszcie, specyficznej, typowo rosyjskiej drodze do świętości. Bohaterowie filmu ponoszą klęskę, zyskując jednak rzecz najwazniejszą - wiarę. "Stalker" otrzymał Nagrodę Specjalną jury <CIACH> Co ma piernik do wiatraka ??? :) Link Zgłoś
jeryn Re: Chrome - czy są lepsze gry? 26.01.04, 22:46 Moim zdaniem najleprza i tak zawsze będzie Medal of Honor!!!!! Chociaż ostatnio Call of Duty też mi sie bardzo podobała. Misja w Staliningradzie jest bezbłędna. Polecam obie !!!!!!! Link Zgłoś
Gość: Seter Prosze zakończyć definitywnie ten temat! IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.01.04, 23:29 To nie ta grupa.To jest zwykłe zaśmiecanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Link Zgłoś
Gość: kpsting Re: Prosze zakończyć definitywnie ten temat! IP: 12.152.252.* 27.01.04, 18:51 > To nie ta grupa.To jest zwykłe zaśmiecanie ! Grupa? jaka grupa?! o czym ty mowisz? Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Chrome - czy są lepsze gry? 27.01.04, 21:51 jeryn napisał: > Moim zdaniem najleprza i tak zawsze będzie > Medal of Honor!!!!! > Chyba żartujesz?! W tak durnego shootera od dawna nie grałem. Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Chrome - czy są lepsze gry? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.04, 17:33 Najlepsze i tak jest DeusEx! Link Zgłoś