md65 29.01.10, 09:22 Pewnie powinienem pytać na forum "Programy komputerowe"...Mam ADSL i czasem (raz na dobę) przerywa połączenie internetowe (normalne).Ale jak mam pecha i trafi na moment ściągania pliku to jak w Google Chrome 4 wznowić transfer? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: a Re: Google Chrome 4-wznawiania transferu IP: *.aster.pl 29.01.10, 09:44 Nie ma takiej opcji. Możesz za to spróbować użyć IDM. fich.web.id/how-to-integrate-internet-download-manager-into-google-chrome/ Link Zgłoś
tiges_wiz Re: Google Chrome 4-wznawiania transferu 29.01.10, 11:01 ja lubie free download managera. jest to open source, nie ma reklam, wznawia jak trzeba, sciaga pliki flv, obsluguje torrenty. Link Zgłoś
md65 Re: Google Chrome 4-wznawiania transferu 30.01.10, 09:28 Zainstalowałem FDM.Ale nie integruje się z Chrome?Albo nie umiem ustawić.Tak czy tak, przy dłuższym transferze (bo prędkośći takie same) jest to rozwiązanie.Jeszcze raz dziękuję. Link Zgłoś
Gość: a Re: Google Chrome 4-wznawiania transferu IP: *.aster.pl 30.01.10, 10:02 www.clickonf5.org/software/integrate-download-manager-google-chrome/1469 Link Zgłoś
md65 Re: Google Chrome 4-wznawiania transferu 30.01.10, 10:36 Oczywiście, znalazłem i to pomiędzy swoim pochopnym postem a wyjaśnieniem od a.Tak czy tak, dzięki. Link Zgłoś