armagedon 20.04.10, 15:33 Które programy mogę wyłączyć z Autostartu przy użyciu CClanera? images41.fotosik.pl/281/a4d8b6aefbf29d8bmed.jpg Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: 802.11n Re: Co moge wyłączyć z Autostartu IP: *.multimo.pl 20.04.10, 15:59 Wszystko. Link Zgłoś
bulczanka Re: Co moge wyłączyć z Autostartu 20.04.10, 16:08 Ja zawsze tylko antywirusa w autostarcie zostawiam. Mimo że troszkę to muli. Ale tylko troszkę (ok. 3 sekundy). Link Zgłoś
armagedon Re: Co moge wyłączyć z Autostartu 20.04.10, 19:32 jak mogę wszystko wyłączyć jak wyłączę antywirusa to nie będzie działa tzn. nie uruchomi się automatycznie i miedzy czasie może coś się wkraść typu wirus, Link Zgłoś
Gość: 802.11n Re: Co moge wyłączyć z Autostartu IP: *.multimo.pl 20.04.10, 21:38 To antywirusa nie wyłączaj, skoro Ci potrzebny. Link Zgłoś
serenita123 Re: Co moge wyłączyć z Autostartu 20.04.10, 19:49 a czemu ten obrazek taki mały? oszczędzasz? Link Zgłoś
Gość: Off Topic Re: Off Topic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 22:53 serenita123 napisała: > a czemu ten obrazek taki mały? jest duży,to nie mój: img15.imageshack.us/img15/1068/kopias4uma.jpg Link Zgłoś
serenita123 Re: Off Topic 15.05.10, 10:06 - ctfmon.exe można spróbować wyłączyć, odpowiada za obsługę wielu języków (ja go nie wyłączam u siebie!), ale przedtem poczytaj: support.microsoft.com/kb/282599/pl#kb2 - skytel i rthdcpl - to aplikacje karty Realtek, nie wyłączaj - alcmtr - też Realtek, uznawany niejednokrotnie za nieoficjalny spyware, decyzję o wyłączniu zostawiam tobie - były sporadyczne braku dzwięku (zawsze można włączyć i po restarcie dźwięk wraca) - aticcc - uruchamia ikonę panelu ATI w zasobniku systemowym; można wyłączyć (w tym panelu WYŁĄCZ skróty klawiszowe ATI, bo będą problemy z ćśźł) - mhotkey - uruchamia sterowniki do klawiszy multimedialnych klawiatur Chickony. Jesli masz inną - wyłącz, jeśli masz Chickony możesz wyłączyć na próbę i zobaczyć czy, co i jak będzie działać ;) - lxcgcats - sterowniki drukarki Lexmark - ja mam HP i z autostartu ją wyłączyłam. Jak potrzebuję coś drukować, to włączam drukarkę klikam drukuj i druk idzie bez problemu. Chyba nie ma potrzeby, by drukarka była stale aktywna - OM-Counter to bym nie tylko wyłączyła, ale wręcz wyinstalowała. Chyba, że się bawisz w ekstremalny overclocking... - v0420mon - aplikacja Creativ'a chyba powiązana z kamerką (ja w Asusie kamerkę mam wyłączoną z autostartu i tego pliku nie mam) - ONET - wyłącz mam nadzieję, że pomogło, choć to samo można znaleźć w GOOGLACH :] Link Zgłoś