Dodaj do ulubionych

Ad-Block dla Opery

IP: 109.231.56.* 21.05.10, 21:28
Jak wiadomo użytkownicy przeglądarki Mozilla Firefox mają możliwość zabijana reklam dodatkiem AD-Block, ale grzebiąc po stronkach znalazłem coś bardzo podobnego dla Opery dodatek do zabijania reklam , może to nie jest zbyt dobre, ale spełnia swoje zadanie, zresztą czasem jest z tym trochę problemów, bo nie wiem np. jaki wpis należy usunąć w tym pliku, [ to jest plik *.ini ] ] po zainstalowaniu tego pliki nie chce mi działać Video z tej stronki [ Video , Obiektyw ] a po usunięciu tego pliku działa normalnie , za pomoc i poradę dzięki.
Obserwuj wątek
    • lemari Re: Ad-Block dla Opery 21.05.10, 21:57
      Lecisz na dwa fronty ;)
      Gotowce bywają zawodne.
      inny link:
      operawiki.info/BlokowanieReklam
    • Gość: gość portalu Re: Ad-Block dla Opery IP: *.chello.pl 21.05.10, 22:04
      Nie jest potrzebny ten plik, bo reklamy możesz zablokować samodzielnie:
      help.opera.com/Windows/10.53/pl/contentblock.html
      Nie musisz usuwać tego pliku, bo wystarczy kliknąć prawym na tej stronie i z menu kontekstowego wybrać:
      Preferencje dla witryny -> Zawartość -> odznacz: Włącz blokowanie zawartości >>> OK
    • Gość: art Re: Ad-Block dla Opery IP: *.chello.pl 22.05.10, 02:51
      Ja nie mam żadnych reklam na Operze. Nie pamiętam czy korzystałem właśnie z tego, ale powinno wystarczyć: www.portal24h.pl/pobierz/detale/internet/651-filtr-reklam-do-opery/index.html .
      • Gość: Gupik Re: Ad-Block dla Opery IP: 109.231.56.* 23.05.10, 19:15
        czasem na niektórych stronkach pojawiają się banery reklamowe, np. Ipon, jak zlikwidować na stałe taki banner ??
        • Gość: gość portalu Re: Ad-Block dla Opery IP: *.chello.pl 23.05.10, 19:17
          Zamist zadawać głupie pytania zacznij czytać odpowiedzi:
          help.opera.com/Windows/10.53/pl/contentblock.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka