Dodaj do ulubionych

Wkurzająca Opera

IP: *.aster.pl 12.10.10, 11:49
Szczyt bezczelności z aktualizowaniem wbrew woli użytkownika. Po ponownym uruchomieniu kompa, totalne osłupienie, dziwacznie wyglądająca przeglądarka, brak jakichkolwiek pasków, do których dotarłam po czasie, zupełny odjazd z zakładkami. W pierwszej chwili pomyślałam, że je wycięto w pień, ale okazało się, że zmyślna przeglądarka posortowała alfabetycznie, doprowadzając do głębokiej irytacji, bo w tym porządku nijak się połapać nie mogę. Więc szukanie, szczękanie zębami i.. Zamykam przeglądarkę, po jakimś czasie ponownie uruchomiona otwiera się w stanie dziewiczym, bez kart, które zwykle pozostawiam, z wyczyszczoną dokumentnie historią. W preferencjach wszystko ok, jak dawniej do ręcznego sterowania.
Dochodzę do wniosku, że programiści o użytkownikach mają bardzo złe wyobrażenie, czyli uważają ich za idiotów. Zabraliby się za lepienie babek w piaskownicy a nie psuli tego co dobre.
To samo jest z nowym Targeo. Szukanie w nim jest porażką, a było tak dobrze.
Wyżaliłam się, bo co pozostało? Odinstalować Operę, albo znowu przejść na Liska.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Wkurzająca Opera IP: *.chello.pl 12.10.10, 13:02
      Właśnie aktualizowałem Operę i w wyniku tego nic nie zostało zmienione.
      Układ zakładek, pasków, motyw i wszystkie ustawienia dokładnie takie jak przed aktualizacją.
      Lepiej zabierz się za lepienie babek w piaskownicy.
      • Gość: UUU...! Re: Wkurzająca Opera IP: *.foebud.org 12.10.10, 16:17
        Aleś przemądrzały gościu!
      • Gość: ana Re: Wkurzająca Opera IP: *.aster.pl 12.10.10, 18:37
        Zrób pierwszy krok i zajmij się tymi babkami, oczywiście w piaskownicy. Przy okazji nauczysz się czytać ze zrozumieniem.
        O efektach możesz napisać, choć niekoniecznie;))
        • Gość: fajfus Re: Wkurzająca Opera IP: *.chello.pl 12.10.10, 19:18
          Kolejna niedopieszczona stara panna zwana również dumnie singielką
          Sfiksowałaś bo dawno chłopa nie miałaś
          Co w tych bzdurach jest do czytania ze zrozumieniem?
          Wylewasz swoje żale na forum bo zepsułaś sobie przeglądarkę
          Na tym forum codziennie podobne idiotki zakładają tematy i zawsze wszystko samo się psuje, ustawienia same się zmieniają, a pliki samodzielnie znikają z dysku.
          Mieści się w twojej tlenionej blond główce, że gdyby to była wina programistów, to problem występowałby powszechnie?
          U normalnych użytkowników nowa Opera działa prawidłowo.
          • Gość: ana Re: Wkurzająca Opera IP: *.aster.pl 13.10.10, 01:13
            A ty, co trollu, nie masz gdzie popisywać się rynsztokową elokwencją?
            Nic nie zepsułam, durny i dumny z tego powodu.
            • Gość: petroll Re: Wkurzająca Opera IP: *.acanac.net 13.10.10, 04:42
              No i starym zwyczajem "panowie spece" skoczyli do gardla panience ktora ma problem.

Na poczatek uzyj restore.
              • lemari Re: Wkurzająca Opera 13.10.10, 11:07
                Opera "sama" się nie aktualizuje, jedynie powiadamia o dostępnej aktualizacji. Żeby się sama zaktualizowała, trzeba to zaznaczyć w preferencjach.
                Korzystałaś z Opera Link ?
                • manhu Re: Wkurzająca Opera 13.10.10, 13:32
                  > Opera "sama" się nie aktualizuje,
                  Zgadza się! Po prostu tępa lamerka nie umie czytać, nie zna języka polskiego i klika gdzie popadnie. Dzisiaj aktualizowałem, oczywiście można wybrać opcję: "Od teraz pobieraj i instaluj bez powiadamiania" (czy jakoś tak), ale wtedy nie ma co marudzić, że się sama zaktualizowała!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka