valdigt 01.04.04, 20:38 Witam Jakiego użyć programu żeby zrobić kopie ustawień Outlooka, poczty odebranej, kontaktów, kalendarza, itp rzeczy. Oczywiście tak żeby po ponownej instalacji wszystko powróciło na swoje miejsce :) Z góry dziękuje Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: wamal Re: MICROSOFT OUTLOOK - kopia bezpieczeństwa IP: *.proxyplus.cz / 213.17.208.* 02.04.04, 15:39 Klawisz F1 i RTFM. W menu plik są opcje Importuj/Eksportuj. Wyeksportuj dane do pliku np. backup.pst . Po reinkarnacji systemu import i masz co miałeś... Link Zgłoś
valdigt Re: MICROSOFT OUTLOOK - kopia bezpieczeństwa 02.04.04, 16:38 właśnie problem jest taki że Outlook nie chce spowrotem importować dlatego szukam jakiegoś programu w zastępstwie Link Zgłoś
Gość: wamal Re: MICROSOFT OUTLOOK - kopia bezpieczeństwa IP: *.proxyplus.cz / 213.17.208.* 05.04.04, 10:39 Na przekór mojej wrodzonej (chyba?) niechęci do Outlooka import wyeksportowanych ustawień na komputerze w zatrudniającej mnie firmie powiódł się całkowicie. A przynajmiej użytkownik któremu to wykonałem nie zgłaszał pretensji. pzdr. Link Zgłoś