Dodaj do ulubionych

Adobe Flash Player

20.11.10, 22:32
Witam :-) Mam laptopa TravelMate 5742 Windows 7 64bit. Problem polega na tym iż w żaden sposób nie mogę wejść w ustawienia kamery i mikrofonu . Jako drugi system mam Linux Mint i tam wszystko działa prawidłowo-flash player widzi kamerę i mikrofon, mogę zmieniać ustawienia z poziomu wyskakującego okienka. Natomiast na Windzie wyskakuje mi okienko i NIC nie mogę zrobić! Przeinstalowywałem AFP i efekt zerowy. Co mogę jeszcze zrobić?
Obserwuj wątek
    • Gość: lajosz Re: Adobe Flash Player IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.10, 22:36
      O ile mi wiadomo, to Firma Adobe do dzisiaj nie wypuściła Flasha pod Win7 64bit.
      Być może dlatego masz problemy.
      • m.gregor Re: Adobe Flash Player 20.11.10, 23:30
        Nie wypuscila flash'a pod wersje 64bit przegladarki. W systemie 64bit sa obie: 32bit i 64bit. Wystarczy uruchamiac wersje 32 bit i wszystko dziala ok.
        • m.gregor Re: Adobe Flash Player 21.11.10, 00:56
          A tak zeby byc w pelni dokladnym to jest wersja Flash Player'a pod przegladarki 64bit (IE, FF). I dziala.
          • m.gregor Re: Adobe Flash Player 21.11.10, 00:57
            Szkoda, ze nie ma edycji postow... Wersja testowa zapomnialem dodac.
    • stefek2 Re: Adobe Flash Player 20.11.10, 22:57
      W takim razie dlaczego na Linuksie działa ??? Próbowałem RC 64 bit Adobe Flash Playera dla Windy i niestety, nie działa.
      • Gość: lajosz Re: Adobe Flash Player IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.10, 23:25
        Dział pod Linuksem bo to Linux.

Przeczytaj ponownie mój pierwszy post.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka