Dodaj do ulubionych

Jak odinstalowac?

IP: *.bronet.pl / 62.233.218.* 13.04.04, 16:50
Zainstalowałem AntiVir. Niestety nie jestem z niego zadowolony i próbowałem
go odinstalowac...niestety bez powodzenia. Okazało sie, ze brak jest pliku
odinstalowujacego, przy kolejnej próbie odistalowania wyswietliło się
ostrzeżenie. Jaki jest sposób by odinstalowac ten niechciany program?
Obserwuj wątek
    • Gość: mgregor Re: Jak odinstalowac? IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 13.04.04, 17:07
      Szklana kula mowi: wystartuj komputer z plyty Win98 i wpisz: format c:/q . Napewno pomoze...
      • Gość: bekes1 Re: Jak odinstalowac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 17:26
        start>panel sterowania>zmien/usun programy>usun>koniec
      • Gość: piecyk gazowy Re: Jak odinstalowac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 08:37
        Kurcze, Ty serio takie rady? :-)
    • Gość: arturo Re: Jak odinstalowac? IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 13.04.04, 20:10
      najlepiej zainstaluj program raz jeszce a potem go usuń :-)
    • Gość: Steffen Re: Jak odinstalowac? IP: *.bronet.pl / 62.233.218.* 14.04.04, 09:26
      Problem jest taki ,że już odinstalowałem z panelu sterowania, ale program nadal
      jest aktywny. przy probie zapisania innego programu antywirusowego np.pandy czy
      avast, pokazuje się zawiadomienie, że nadal uruchomiony jest AntyVir. Macie
      jakąś radę?
      • Gość: bzykbzyk Re: Jak odinstalowac? IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 14.04.04, 10:05
        Czy jak zdejmowales program z panelu sterowania byl ten program wylaczony?
        Jezeli NIE to jego nie odinstalowałes.

Zainstaluj ten program jeszcze raz WYLACZ i go wtedy odinstaluj.

CNTRL + ALT + Del aby sprawdzic ze proces byl zgaszony przed sciaganiem go.

Inny sposob to przez REGISTRY.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka