Gość: noname IP: *.sieradz.mediaclub.pl 17.04.04, 13:42 Mam pytanko, jekiego programu pocztowego używacie i jaki byście mi najbardziej polecali, Eudora, The bat, czy może jeszcze inny? Link Zgłoś Obserwuj wątek
eressea Re: program pocztowy 17.04.04, 14:26 Uzywam Kuriera Poczty z Mozilli. Według mnie to dobry i prosty w obsłudze program. Link Zgłoś
Gość: mgregor Re: program pocztowy IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 17.04.04, 14:51 Albo tego albo wybierz zainstaluj Opere. To przegladarka www + klient poczty + czytnik grup news. Wszystko w jednym. Ja dotad korzystalem z IE + OE + 40Tude Dialog i jak sie przesiadlem to wreszcie odczulem jak wygodna moze byc Opera. No a poza tym jest szybka... Link Zgłoś
jk13 Re: program pocztowy 17.04.04, 15:47 Zdecydowanie polecam n!Kurier Poczty 0.4. Program ten przygotował zespół twórców Mozilli. Zaletą tego klienta jest to, iż (zgodnie z netykietą) przy odpowiedziach ustawia kursor POD treścią wiadomości oryginalnej. Poza tym w jednym oknie masz dostęp do wszystkich kont pocztowych (jeżeli korzystasz z więcej niż jednego). Co ważne dla każdego z kont możesz utworzyć oddzielny zestaw folderów. Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: pio Re: program pocztowy IP: *.localdomain / 212.244.168.* 18.04.04, 12:55 KurierPoczty-Windows-0.4 jest dobry Link Zgłoś
blekot Re: program pocztowy 18.04.04, 17:41 Mozilla Thunderbird czyli n!Kurier Poczty obecnie w wersji 0.5 (nieoficjalnie) stabilny, konfigurowalny, dobry, w-sam-raz, p_ Link Zgłoś