Dodaj do ulubionych

Chris Tv pro- jak oplacic

IP: *.bajtlan.pl / 192.168.10.* 13.01.11, 18:53
aby ogladac tv? Pokazuje mi sie ze kosztuje to 9,99$ na miesiac, ale jak to oplacic?
Ogladalam ze 3 godziny, wszystko super a tu teraz taki komunikat.
Telewizja przez justin.tv ale calkiem sporo kanalow. Pomoze ktos?
Obserwuj wątek
    • 111nika Re: Chris Tv pro- jak oplacic 13.01.11, 19:09
      Gość portalu: 111nika napisał(a):

> aby ogladac tv? Pokazuje mi sie ze kosztuje to 9,99$ na miesiac, ale jak to opl
      > acic?
      > Ogladalam ze 3 godziny, wszystko super a tu teraz taki komunikat.
      > Telewizja przez justin.tv ale calkiem sporo kanalow. Pomoze ktos?

to sie pokazuje napis " justin tv dla konta pro " kurcze nie wiem jak to rozgryzc.
      • Gość: Kolobos Re: Chris Tv pro- jak oplacic IP: *.zask.pl 13.01.11, 19:14
        ChrisTv PRO nie ma z tym zwiazku.

Przeciez wszystko masz wyjasnione na stronie:
        pl.justin.tv/p/pro_faq
        secure.justin.tv/payment/pro_account
        • 111nika Re: Chris Tv pro- jak oplacic 13.01.11, 19:23
          A czy to sie da inaczej zaplacic niz karta kredytowa lub Paypal? Nie mozna jakos normalnie przelewem?
          dziekuje za informacje. Bardzo bym chciala zaplacic ale niestety nie wiem jak;-/
          • Gość: Kolobos Re: Chris Tv pro- jak oplacic IP: *.zask.pl 13.01.11, 21:11
            > A czy to sie da inaczej zaplacic niz karta kredytowa lub Paypal?

Raczej nie skoro tylko takie formy platnosci sa dostepne na stronie.

Kontro na PayPal jest darmowe, wystarczy utworzyc, zasilic i mozna placic.
            • 111nika Re: Chris Tv pro- jak oplacic 13.01.11, 22:48

A dziekuje za informacje, wlasnie zalozylam konto, przelalam pieniadze. Pewnie dojda dopiero jutro (mam nadzieje) ale z oplaceniem za tv chyba juz powinnam sobie dac rade. jeszcze raz dziekuje za cenne informacje.
              • 111nika Re: Chris Tv pro- jak oplacic 15.01.11, 22:16
                Oplacilam to konto pro i telewizja tak sie zacina ze nie ma mozliwosci ogladania. Nie wiem co mam zrobic. Jak bylo za darmo to odbior byl swietny a teraz po wplacie nie da sie ogladac;-/
                • Gość: Kolobos Re: Chris Tv pro- jak oplacic IP: *.zask.pl 16.01.11, 10:04
                  Moze poszukaj opcji zmiany jakosci na mniejsza (o ile jest taka).
                  • Gość: 111nika Re: Chris Tv pro- jak oplacic IP: *.bajtlan.pl / 192.168.10.* 16.01.11, 21:29
                    A w czym to szukac? W tym programie czy na justinie? Bo ani przez to ani przez to nie moge ogladac.
                    Zalozylam inne konto na justinie i jest to samo. Inni mowia ze ogladaja za darmo, ale w moim przypadku jakos czarno to widze. Jeszcze zebym chcociaz wiedziala kogo zapytac, ehhh.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka