Dodaj do ulubionych

Outlook 2003

30.04.04, 11:21
Hej
mam kilka pytań może ktoś będzie w stanie mi pomóc

Czy jest możliwość założenia hasła na "logowanie tożsamości" tak jak to było
w przypadku Outlook Express? (na początku przed tym jak się program uruchomi)

Czy ktoś wie jak ustawić w Outlook’u 2003 żeby zdjęcia z załącznika
pokazywały się w treści maila tak jak jest w Outlook expresie??

I po trzecie jak ustawić aby podczas włączenia automatycznie pobierało maile
żeby nie klikac wyślij/odbierz
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: Outlook 2003 IP: *.um.kielce.pl / *.um.kielce.pl 30.04.04, 13:18
      Ad.1 - Panel Sterowania - Poczta - Pokaż profile - Właściwości Profili - Pliki
      danych - Ustawienia - Zmień hasło.
      Ad.2 - nie pamiętam :)
      Ad.3 - Narzędzia - Opcje - Ustawienia poczty - Wyślij natychmiast po połączeniu.
      Pzdr
    • maciejpoczta Re: Outlook 2003 30.04.04, 15:19
      Ad2 - Narzędzia\Opcje, zakładka Zabezpieczenia. Kliknij "Zmień ustawienia automatycznego pobierania". Tam zaznacz, albo odznacz co potrzebujesz.
      • ths Re: Outlook 2003 01.05.04, 09:18
        Hej
        Dzięki za odpowiedzi
        poradziłem sobie z pkt1 i 3 ale nadal mam problemy z zagadnieniem numer 2.
        Kombinowałem na wszystkie sposoby i nie daje rady może cos jeszcze trzeba
        zaznaczyć Proszę o pomoc
        • maciejpoczta Re: Outlook 2003 01.05.04, 14:56
          Może masz zaznaczone auto konwertowanie wiadomości HTML na zwykły tekst? Obrazki będą widoczne tylko w wiadomościach HTML.
          • ths Re: Outlook 2003 01.05.04, 16:03
            Hej
            Zauważyłem taką zależność jeśli wysyłam z outoola expressa jako zwykły tekst to
            nie widzę grafiki w tekście wiadomości Natomiast gdy zmienię wysyłanie jako
            HTML to grafika jest widoczna w treści czyli tak jak chce gdy odbieram ją w
            Outlooku 2003
            Czyli mam rozumieć jeżeli ktoś ma ustawione wysyłanie „jako zwykły tekst" to
            nie ma możliwości zobaczenia grafiki w liście i trzeba je ściągać na dysk po
            kolei
            Ewentualnie czy w programie nie ma jakiejś funkcji która zamieniała by
            wiadomość jako zwykł tekst na HTML?
            • maciejpoczta Re: Outlook 2003 01.05.04, 16:17
              Jeżeli otrzymujesz wiadomość w formacie HTML, to Outlook moze ją automatycznie konwertować na zwykły tekst i tak wyświetlić. W drugą stronę nie da się.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka