Dodaj do ulubionych

Jak dokupić wybrany program MS Office?

17.03.11, 13:42
Kupiłam pakiet MS Office w wersji podstawowej tj. tylko Word, Excel, Power Point, OneNote. Chciałabym rozszerzyć wersję o Outlook i Access. Czy można dokupić tylko te dwa programy? I gdzie?
Obserwuj wątek
    • zalpi Re: Jak dokupić wybrany program MS Office? 17.03.11, 14:06
      w sklepie?
      w internecie?
      www.ceneo.pl/Oprogramowanie;004+soutlook
      www.ceneo.pl/Oprogramowanie;004+smicrosoft~~Macces~~M2010

• Gość: Laptopowiec Re: Jak dokupić wybrany program MS Office? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.11, 14:19
      > Chciałabym rozszerzyć wersję o Outlook i Access. Czy można dokupić
      > tylko te dwa programy?
      Tak jak pisano wyżej te produkty są w sklepach np:
      www.komputronik.pl/index.php/product/99674/Oprogramowanie/Programy_PC/Microsoft_Access_2010_MOLP_AE.html
      www.komputronik.pl/index.php/product/99676/Oprogramowanie/Programy_PC/Microsoft_Outlook_2010_MOLP_AE.html
      Tylko zastanów sie czy warto. Skoro dopiero teraz zauwazyaś, ze nie masz Accessa, to pewnie zbyt czesto niekorzystasz z baz danych. To może wystarczy dla Ciebie darmowy Open Office . Nie to, że reklamuje OO, bo sam uzywam MS Offica, ale jak kiedyś potrzebowałem dobrać się do bazy danych, to zamiast wydawać forsę na Accessa sciagnąłem OO. Do jednorazowego użytku wystarczył mi.
      • afrozyna Re: Jak dokupić wybrany program MS Office? 17.03.11, 15:13
        Oki, właśnie zaliczam kurs komputerowy z obsługą baz danych i dlatego jest mi to potrzebne. Korzystam z Open Office - arkusze kalkulacyjne i dokumenty tekstowe i zastanawiałam się właśnie czy Bazy danych to odpowiednik Accessa. Skoro twierdzisz, że tak, to dzięki za podpowiedź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka